Esti aici
Acasa => Sanatate => Se dă startul Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității

Se dă startul Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității

Evenimentul aflat la a doua ediție va avea loc în 11-12 Aprilie la Grand Ballroom ABC de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

Vom identifica tendințele mondiale în consumerism și vom afla tips&tricks despre competitivitate mondială de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute și Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center și fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani. Alături de ei va participa Jörg Gerbig, Chief Operating Officer Takeaway, unul dintre cei mai mari jucători de pe piață de comenzi online de mâncare din Europa.

Principalele paneluri ale conferinței sunt Administrație, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursă Umană și Comunicarea Digitală. În cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamică pieței de delivery, așteptările consumatorilor, problema forței de muncă, digitalizarea operațională a business-urilor din HoReCa, a comunicării cu consumatorul, efectele din business după digitalizare.

Conferință Națională a Industriei Ospitalității organizată de HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) și Hospitality Culture Institute (www.hospitalityculture.ro) este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime și profesionale a problemelor de business din industria ospitalității românești și soluționării acestor probleme într-o manieră integrată și adaptată cadrului economic, social și politic din România. Această conferință își propune să devină un partener pe termen lung și un consultant legitim pentru profesioniștii din industria HoReCa românească.

Este un eveniment care reunește lideri din industria ospitalității naționale și internaționale, profesioniști în marketing și comunicare și autorități economice și politice din România și din străinătate. Totodată, evenimentul reprezintă o excelentă oportunitate de relaționare și schimb de informații.

Înscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.

The post Se dă startul Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: