Esti aici
Acasa => Monden => Schimbare la Antena 1. Mihaela Călin revine la pupitrul Observatorului de la ora 16.00

Schimbare la Antena 1. Mihaela Călin revine la pupitrul Observatorului de la ora 16.00

Iată că la Antena 1 e vrea schimbărilor. Mihaela Călin revine la pupitrul Observatorului de la ora 16.00. După o pauză de aproximativ 5 luni, prezentatoarea e pregătită de muncă. Între timp a devenit și mămică! 

Mihaela Călin revine la pupitrul Observatorului de la ora 16.00 din noiembrie. De luni va prezenta tuturor cele mai importante știri ale zilei.

„Cele 5 luni de pauză de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16!
Până atunci însă, împărtășesc cu voi ce am făcut de când nu ne-am mai văzut și vi-l prezint pe băiețelul meu. Petru a participat la prima lui ședința foto, ușoară și foarte frumoasă alături de Fifi Știe și de Adi Popa, care au știut cum să îl facă să fie încântat de ce se întâmplă, deși nu prea înțelegea mare lucru.”, a scris Mihaela Călin în mediul online.

În timpul în care a lipsit, Ionela Lucan a prezentat Observatorul. Acum, și aceasta este însărcinată, va deveni mamă pentru prima oară. Prezentatoarea și-a etalat întâia oară burtica la Gala Atipic Beauty 2019, prezentată de Andreea Marin.

Prezentatoarea Mihaela Călin și-a botezat băiețelul. Nașa a fost colega și prietena ei, Andreea Berecleanu

Micuțul Mihaelei Călin a fost creștinat. Cea care l-a ținut în brațe a fost Andreea Berecleanu. Ce două vedete sunt colege, dar mai ales prietene. Au o relație specială, motiv pentru care acum au devenit și o mare familie, Andreea și doctorul Constantin Stan le sunt și părinți spirituali Mihaelei și soțului ei.

ată că acum micuțul a fost în centrul atenției, a fost creștinat. Au avut emoții, dar totul a decurs foarte bine. Au făcut și poze la eveniment, în biserică, pe care le-au postat pe Facebook alături de un mesaj.

„Ce mai frumoasa zi! Baietelul nostru a primit nume si doi oameni minunati care ii sunt acum parinti spirituali. Multumim Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan. 
Stiu ca Petru este de acum in gandul unor oameni buni si ca avea avea mereu in viata, la bine si la greu, sfatul si ocrotirea voastra. Inima mea de mama este mai linistita stiind aceste lucruri.”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: