Esti aici
Acasa => Sanatate => Schimbare în top managementul Orbis pe zona Europei de Sud-Est

Schimbare în top managementul Orbis pe zona Europei de Sud-Est

Emeline Sýkora-Wintrebert este noul director general al Orbis pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune. Ea va avea sediul în București și se ocupă de o rețea de hoteluri în permanentă creștere, cuprinzând în prezent aproape 20 de proprietăti din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Hoteluri sunt operate sub branduri internaționale ale AccorHotels – Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles.

Emeline Sýkora-Wintrebert

Cu peste 10 ani de experientă, Emeline a lucrat pentru AccorHotels în mai multe tări.  Și-a început cariera în operațiuni, a fost directorul general al ibis London Stratford, apoi s-a mutat la Managementul Veniturilor, unde a deținut diferite funcții în Marea Britanie, apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziția de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la București, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croația, Slovenia și tările balcanice.

Emeline a preluat noua poziție de la Frank Reul, care a fost numit șef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

 

The post Schimbare în top managementul Orbis pe zona Europei de Sud-Est appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: