Esti aici
Acasa => Monden => Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

La 35 de ani, Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară cu scriitorul și actorul de comedie Colin Jost, care este cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Din cauza restricțiilor COVID-19, cei doi n-au putut avea nunta la care visau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scarlett Johnsson și Colin Jost, scriitor pentru scenetele emisiunii Saturday Night Live, au început o relație acum aproximativ trei ani și s-au logodit în mai 2019.

Colin are 38 de ani și aceasta este prima dată când se însoară, în timp ce Scarlett și-a mai încercat norocul de doi ori până acum. Actrița de 35 de ani a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds și omul de afaceri francez Romain Dauriac, cu care are o fiică.

”Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19”, a anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei.

Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lorScarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Grupul a spus că Johansson și Jost sprijină eforturile de a ajuta oamenii în timpul pandemiei.
”Dorința lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile”, a spus organizația caritabilă.
Reprezentanții actriței au confirmat vestea.

Ce a atras-o pe Scarlett la Colin

Se pare că a găsit un băiat bun, s-a confesat un apropiat al cuplului. E pretențioasă când vine vorba de bărbați și poate să aibă orice bărbat își dorește, însă Colin a avut ceva în plus față de ceilalți: simțul umorului.

„Scarlett este interesată cel mai mult de personalitate atunci când vine vorba de bărbați. Colin o face să râdă. E foarte atrasă de el”, a completat sursa.

Citeste si: Antrenorii lui Scarlett Johansson recomandă ciocolata înainte de sală

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: