Esti aici
Acasa => Monden => Scandal în casa Mireasa. Liviu a devenit violent cu Maria

Scandal în casa Mireasa. Liviu a devenit violent cu Maria

Scandal între Liviu și Maria de la Mireasa. Cei doi și-au adresat cuvinte jignitoare, dar au avut și gesturi violente unul față de celălalt. Relația se pare că a fost afectată destul de grav, astfel că Liviu i-a spus Mariei că nu vor mai forma un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Liviu și Maria au făcut un scandal imens în casa Mireasa. Cei doi nu s-au abținut și și-au adresat cuvinte jignitoare, ba chiar s-a ajuns și la gesturi violente. Tânărul a considerat că a fost făcut de râs de Maria și i-a spus că nu vor mai forma un cuplu. Însă momentul care revoltat atât concurenții, cât și mamele a fost gestul lui Liviu de a o îmbrânci pe Maria pe scări.

Scandal în casa Mireasa. Liviu a devenit violent cu MariaScandal în casa Mireasa. Liviu a devenit violent cu Maria

Toată cearta a pornit de la un joc de grup, unde Maria a spus că logodnicul ei este un bărbat gelos, fapt ce l-a enervat la culme pe Liviu pentru că s-a simțit umilit. Acesta s-a supărat foarte tare pe cea care avea să-i fie viitoare soție și i-a spus că nu vor mai forma un cuplu.

Cuvinte dure între Liviu și Maria de la Mireasa

Scandalul a escaladat foarte repede, amândoi fiind impulsivi din fire, imediat apărând jignirile și gesturile violente. Liviu i-a spus Mariei că nu poate accepta și nu poate trece peste o astfel umilință și a jignit-o, spunându-i că este „bătută în cap” și că ea este vinovată pentru certurile dintre ei.

Cum să spui da, când eu spun că am orgoliu? Nu mă interesează, nu vorbești așa. Mă faci de râs pe mine? Ei au râs toți ironic pentru că tu le dai satisfacție. Cu tine nu mai am nicio treabă, nu mai vreau, sunt sigur. Nu poți să gândești mai mult de atât. Asta e o porcărie? Atât poți, să răspunzi împotriva mea mereu. Nu ești isteață deloc. Se întâmplă o scenă din asta că ești bătută în cap, tu nu gândești”, au fost cuvintele lui Liviu pentru Maria.

Nici blondina nu s-a lăsat mai prejos și a început să-și atace iubitul. Maria nu se aștepta ca Liviu să aibă această reacție, mai ales să-i spună că nu vrea să mai aibă nicio treabă cu ea. Tot scandalul a făcut-o pe Maria să-i dea un ultimatum iubitului ei.

Citește și: Cine este Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3.

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa:

Citește și: Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie.

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor.

„A fost din orgoliu, scuză-mă, dar asta am simțit pe moment. Vorbești aiurea. De ce te enervezi așa? Crezi că voiam să te fac să te simți prost? Puteai să îmi spui frumos, nu să reacționezi așa. Ți-am spus că îmi pare rău. Nu îmi mai vorbi de fostele, că deja mă disperi. Dacă se mai întâmplă o scenă din asta, fiecare e pe drumul lui”, a spus Maria.

Ceea ce a revoltat toată casa Mireasa a fost momentul în care Liviu i-a dat brânci pe scări Mariei. Acesta mergea spre intrarea din casă, iar iubita lui l-a urmat pentru a discuta. Vrând să scape de ea, Liviu a apucat-o violent de braț și a împins-o pe scări. Atât concurenții, cât și mamele s-au arătat revoltați față de gestul lui Liviu.

Liviu a cerut-o în căsătorie pe Maria

În urmă cu puțin timp, Liviu îi cerea Mariei să fie pentru totdeauna împreună. Cu flori și un inel primit de la fani, tânărul își exprima sentimentele sincere față de iubita sa.

Și pentru că sunt foarte hotărât și pentru că nu mă grăbesc și știu ce vreau… Simt să îți spun: Vrei să fii soția mea?! Este prima oară când eu îmi doresc și o fac pentru că eu îmi doresc..Eu nu glumesc, sunt foarte sincer și foarte hotărât.. Am zis că dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată”, îi mărturisea Liviu Mariei.

După ce a avut loc cererea în căsătorie, cei doi au petrecut noaptea la hotel, iar a doua zi blondinda spunea că simte că s-a reîndrăgostit și că vrea să-și petreacă toată viața alături de Liviu.

Chiar și doamna Mari s-a arătat extrem de fericită pentru cei doi la acel moment și spera ca totul să fie bine.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: