Esti aici
Acasa => Monden => Scandal de la bani, la o zi după moartea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului, acuzații scandaloase: „Nu mai pot să rabd!”

Scandal de la bani, la o zi după moartea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului, acuzații scandaloase: „Nu mai pot să rabd!”

Elena Sinulescu a povestit, la TV, cum au decurs ultimele zile din viața artistului și a abordat și scandalul uriaș care a izbucnit după moartea lui Benone Sinulescu, în care este implicat impresarul solistului. Văduva lui Benone Sinulescu susține că Ionuț Pavel a făcut conturi în numele cântărețului și i-a luat toți banii în acest timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Sinulescu și fostul impresar soțului său erau într-un scandal uriaș încă din timpul vieții artistului, însă abia acum aceasta spune adevărul despre ce s-a întâmplat între ei, de fapt. La o zi după moartea lui Benone Sinulescu, văduva artistului a dezvăluit care este motivul pentru care este în scandal cu Ionuț Pavel.

Elena Sinulescu spune că Ionuț Pavel a făcut, în urmă cu mai mulți ani, conturi de socializare în numele lui Benone Sinulescu, iar toți banii pe care i-a obținut în urma YouTube-ului și a Facebook-ului au ajuns în buzunarul său, fără a-i da de fapt artistului așa cum trebuia.

Știa de unde provin aceste cancanuri. Nu avea niște dușmani, dar acel om (n.r. impresarul Ionuț Pavel) care era organizator de spectacole, a ieșit să facă public afirmații și să ceară să fie operat soțul meu. În calitate de ce?

Ba mai mult, soțul meu l-a repudiat, pentru că știe dumnealui ceea ce a făcut din 2013 până în 2021.

A făcut cont de YouTube, cont de Facebook și a luat toate veniturile pe care le obținea. Eu i-am închis conturile, i-am cerut parola și de aici a început scandalul”, a spus Elena Sinulescu la Teo Show.

Soția lui Benone Sinulescu a mărturisit că niciodată regretatul artist nu a vrut să se știe de acest scandal, însă acum ea a răbufnit și spune că nu mai poate să tacă.

”Soțul meu nu a dorit să facă publică treaba asta, dar mai mult pentru că m-a acuzat în presă eu acum am spus chestia asta, nu voiam să o spun niciodată, dar pentru că acum din nou a apărut, și din nou vrea să aducă în fața trecutul, nici eu nu mai pot să duc la nesfârșit și să să fiu mereu catalogată”, a mai spus Elena Sinulescu.

Citește și: Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită:”În ultima vreme spunea ca vrea…”

Citește și: Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu:”E prima dată când îmi dă țeapă”

Citește și: Roxana Vancea a postat primele imagini cu fiul ei.Cum arată Ayan

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, drept la replică

Contul acela de Facebook a fost creat de către un nepot de-al său în 2013. Noi ne-am cunoscut în septembrie 2014. Contul acela era creat. Am administrat acel cont de Facebook și cel de YouTube, deoarece eu mă ocupam de imaginea lui”, susține impresarul.

Întrebat despre veniturile pe care le-a încasat în urma gestionării conturilor personale ale lui Benone Sinulescu, impresarul a declarat că niciodată nu a încasat bani de pe urma acestora.

Niciodată nu am încasat venituri, iar asta se poate verifica. Acea pagină i-am predat-o nepotului, lui Cristi. De altfel, era și normal să i-o predau o dată ce mi-a cerut-o, fiind mai aproape la Arad, asta e ușor de verificat”, a continuat impresarul.

Ce spune soția lui Benone Sinulescu despre zvonurile legate de COVID-19

În ultima perioadă au apărut în presă o serie de speculații legate de infectarea lui Benone Sinulescu cu COVID-19 pe care soția acestuia a dorit să le lămurească.

Nu a fost vizitat de un medic până acum o săptămână când a fost chemată salvarea. Nu este adevărat (n.r. că a fost spitalizat de mai multe ori în ultimele luni)! O singură dată a fost internat în Spitalul Județean Arad și nimic mai mult”, explică Elena Sinulescu.

Acum o săptămână ambulanța a venit acasă, i-au făcut testul rapid și PCR și au spus că are o pneumonie. El nu a dorit să meargă la pneumologie pentru că îi era teamă de o infectare cu coronavirus. La început s-a simțit mai bine, apoi nu s-a mai simțit bine și am fost nevoiți să apelăm la un concentrator de oxigen.

Chiar își dorea să tușească, să poată să expectoreze, dar nu a avut norocul să tușească. Din moment ce a stat cu o mască pe figură, evident că a trebuit să stea în pat”, a mai adăugat Elena Sinulescu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: