Esti aici
Acasa => actualizari => Samsung oferă până la cinci ani de actualizări software pe anumite modele de telefoane

Samsung oferă până la cinci ani de actualizări software pe anumite modele de telefoane

Samsung a început în ultima perioadă să se concentreze pe suport software extins pentru smartphone-urile și tabletele sale de top, oferind acum cel puțin trei actualizări importante de sistem anuale, cât și patru ani de actualizări de securitate pe cele mai importante dispozitive din portofoliul său. În comparație cu alte companii de pe piața de smartphone-uri, care oferă doar doi ani de actualizări și uneori nici măcar atât, chiar și pentru telefoane de top, Samsung stă foarte bine în prezent. Totuși, compania va extinde și mai mult perioada de suport tehnic pentru companii, promițând până la 5 ani de update-uri.
Samsung va oferi clienților Enterprise cinci ani de actualizări pe telefoanele de top
Telefoanele Samsung din gama Enterprise, care sunt vândute exclusiv către companii, primeau chiar și înainte câte un an în plus de actualizări de securitate față de variantele pentru clienții obișnuiți. Compania spune însă că de acum înainte, telefoanele sale de top Enterprise edition, vândute către companii vor, primi în cadrul programului de suport software câte cinci ani de actualizări.
Cei cinci ani de actualizări sunt, desigur, pentru securitate, însă chiar și suportul software pentru actualizările de sistem importante, precum noi versiuni de Android de la Google, a crescut pentru modelele Enterprise Edition de la 3 la 4 ani. Având în vedere această perioadă de timp, Samsung începe să se apropie de suportul software Apple, care oferă în general câte cinci ani de actualizări importante de sistem. De exemplu, iPhone 6S, telefon lansat în 2015, primește anul acesta iOS 15.
Samsung a publicat și lista dispozitivelor care sunt incluse în programul Enterprise cu 5 ani de actualizări:

Galaxy S21 5G
Galaxy S21+ 5G
Galaxy S21 Ultra 5G
Galaxy XCover5
Galaxy S20
Galaxy S20+
Galaxy S20 Ultra
Galaxy Note20
Galaxy Note20 Ultra

În afară de XCover 5, care este un model mai de medie, toate celelalte sunt flagship-uri din 2020 și 2021.
sursa: Android Police
Articolul Samsung oferă până la cinci ani de actualizări software pe anumite modele de telefoane apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: