Esti aici
Acasa => Monden => S-au certat cu părinţii şi n-au mai păstrat relaţiile. Vedetele şi suferinţa unei familii destrămate

S-au certat cu părinţii şi n-au mai păstrat relaţiile. Vedetele şi suferinţa unei familii destrămate

S-au certat cu părinţii şi n-au mai păstrat relaţiile. Câteva dintre vedetele de la noi nu mai păstrează legătura cu părinţii după ce în trecut au trecut prin diverse neînţelegeri. Au plecat de acasă şi au pornit de propriul drum. Iată despre cine este vorba!

Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea mamei

Este deja foarte cunoscută istoria Gabrielei Cristea cu părinţii săi. Pe când era adolescentă, vedeta a pornit pe drumul său şi se pare că atât mama sa, cât şi tatăl nu au sprijinit-o în cariera pe care şi-a dorit-o întotdeauna, cea în televiziune. Vedeta a rupt relaţiile cu ei şi a cucerit publicul în câţiva ani. În anul 2010, mama ei a murit, iar ea nu a fost prezentă la înmormântare. S-a aflat mai apoi că şi-a dorit foarte mult să îşi ia adio de la cea care a adus-o pe lume, însă s-a zvonit că Marcel Toader, bărbatul cu care era căsătorită la acea vreme, nu ar fi fost de acord. Tatăl acesteia, Eugen Cristea, este acum destul de bolnav, nu vorbeşte cu fiica sa şi nici măcar nu şi-a cunoscut nepoţica, pe Bella Victoria Margot.

Nicoleta Luciu nu vrea să mai audă de tatăl său

Cu ani în urmă s-a aflat că Nicoleta Luciu a avut de suferit din cauza comportamentului tatălui său. Bărbatul ar fi fost violent cu ea, iar de atunci vedeta n-a mai avut aceleaşi sentimente.  Cu timpul, cei doi au încercat să refacă relaţia. Nicoleta Luciu s-a dovedit a fi înţeleaptă, îl ajută cum poate pe părintele său. Ion Luciu nu stă foarte bine cu sănătatea. Tatăl celebrelor surori Luciu și-a pierdut definitiv capacitatea de a vedea cu un ochi, iar acum riscă să rămână complet orb.

Radu Vâlcan nu vorbeşte cu părintele său

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de la Acasă TV. După cinci ani de relație, timp în care a observat îndeaproape calitățile și defectele actorului, Adela a spus “da”. De atunci şi până acum, vedeta nu a făcut cunoştinţă cu socrul său, Vasile Vâlcan. Părintele şi Radu nu au o relaţie agreabilă. Vasile s-a resemnat şi lasă destinul în voia sorții. “Pe Adela nici nu o cunosc…”, a recunoscut el pentru Libertatea acum ceva timp.

Călin Geambaşu vrea să renunţe la numele său

Un scandal monstru a început de câteva luni bune între Călin Geambaşu şi tatăl său. Îl acuză că l-a terorizat când era mic. „Nu se pot uita momentele când făceam pipi pe mine când te îndreptai fioros spre mine – probabil că aveam vezica îmbătrânită pe la 7-8 anişori sau probabil văzusem cum te manifeşti la nervi…? Fie una, fie alta.. O data s-a întâmplat această scena chiar înainte să plec la şcoala şi m-ai trimis așa. (…) Nu se poate uita momentul când m-ai izgonit de la masă și m-ai obligat sa mănânc pe capacul de la WC-ul din baia mare pe motiv că faceam mofturi la mâncare”. Petre Geambaşu s-a apărat imediat „Dacă el consideră că i se”potrivește” acest cancan și îi asigura succesul în carieră artistică, e treaba lui. Noi ar fi trebuit să apărem la televizor, în față publicului numai cu ceea ce știm noi să facem mai bine : SĂ CÂNTĂM ! La talentul și pregătirea lui muzicală, trebuia să compună, să organizeze concerte etc…și să nu-și irosească puterea intelectuală scriind sute și sute de pagini, (către noi părinții și către “femeia”care i-a dăruit un copil minunat. Va dați seama că o spun cu mare, mare tristețe”.

Teo Trandafir a fost certată cu tatăl său

Vedeta apare zilnic la TV, dar nu vorbeşte foarte des despre familia sa. Se ştie însă că relaţia dintre Teo şi tatăl ei, Ion Uta, nu este una foarte apropiată. Conform presei, cei doi au avut motivele lor personale să nu se înţeleagă. În 2011, cand starea de sănătate a lui Teo era precară şi necesita o operaţie de urgenţă în Viena, Ion Uta nu s-a dus să-şi viziteze fiica. „M-a durut sufletul şi în toate dimensiunile mele de copil că nu a venit la Viena, dar era mereu la televizor. Faptul că părintele meu mi-a făcut asta, m-a durut”, a declarat Teo. Toate acestea au trecut, iar acum cei doi au o relaţie bună.

Foto: Libertatea

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: