Esti aici
Acasa => Monden => Rusia a aprobat primul vaccin împotriva COVID-19 din lume! Fiica lui Vladimir Putin a fost deja vaccinată: ”Ea a participat la experiment”

Rusia a aprobat primul vaccin împotriva COVID-19 din lume! Fiica lui Vladimir Putin a fost deja vaccinată: ”Ea a participat la experiment”

Vladimir Putin a anunțat că a fost înregistrat primul vaccin din lume împotriva COVID-19, în Rusia, iar fiica Președintelui deja a fost vaccinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ministerul Sănătății rus a aprobat folosirea primului vaccin pentru COVID-19 din lume, dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova, la mai puțin de două luni de la începutul testelor pe oameni.

„Un vaccin împotriva COVID-19 a fost înregistrat pentru prima dată în lume în această dimineață. Știu că funcționează și că este eficient, formează imunitate stabilă (n. red. – împotriva COVID-19”, a declarat Vladimir Putin.

Deși testele clinice de siguranță și eficacitate sunt încă în desfășurare, Rusia poate începe acum inocularea în masă, după ce președintele a aprobat folosirea acestuia.

Citește și: Medicul Virgil Musta explică de ce unii dintre pacienții de COVID-19 deja vindecați se pot reinfecta

Fiica lui Vladimir Putin a fost deja vaccinată

Președintele Rusiei a anunțat că și una dintre fiicele sale a fost vaccinată. După injecție, tânăra ar fi avut o ușoară temperatură, însă acum se simte bine, potrivit Reuters.

”În acest sens, ea a participat la experiment”, a spus Vladimir Putin despre faptul că fiica lui a fost deja injectată cu vaccinul împotriva COVID-19.

Rusia a aprobat primul vaccin împotriva COVID-19 din lume! Fiica lui Vladimir Putin a fost deja vaccinată: ”Ea a participat la experiment”Rusia a aprobat primul vaccin împotriva COVID-19 din lume! Fiica lui Vladimir Putin a fost deja vaccinată: ”Ea a participat la experiment”

Citește și: Vaccinurile copilăriei care ne protejează de COVID-19. Studiile explică de ce virusul nu se atinge de unii oameni, în timp ce alții se îmbolnăvesc grav

FOTO: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: