Esti aici
Acasa => Monden => Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Vedeta încearcă să rămână însărcinată

Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Vedeta încearcă să rămână însărcinată

Roxana Nemeș a aflat că suferă de o boală gravă în urma unui control banal. Artista a avut dureri groaznice și a ajuns pe masa de operație. Se pare că această afecțiune poate duce la infertilitate, iar Roxana a mărturisit în repetate rânduri cât își dorește să devină mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș și-a luat fanii prin surprindere când i-a anunțat că a fost operată de o boală gravă. Afecțiunea a chinuit-o pe vedetă și în timpul în care a participat la competiția Survivor.

Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Vedeta încearcă să rămână însărcinatăRoxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Vedeta încearcă să rămână însărcinată

Artista a povestit în detaliu cum a descoperit afecțiunea, dar și cum se simte acum, după ce a fost operată.

Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate

Roxana Nemeș și-a speriat fanii în momentul în care i-a anunțat că a fost operată de o boală gravă. Artista a aflat în urmă cu un an și jumătate că suferă de endometrioză, afecțiune care i-a provocat dureri chiar și când participa la Survivor.

Citește și: De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor:

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor:

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Bianca Drăgușanu a implicat-o pe fiica ei de 4 ani în scandalul cu Claudia Pătrășcanu:

Această boală poate duce, în final, la infertilitate, iar Roxana Nemeș a suferi la aflarea acestei vești. Artista a povestit în repetate rânduri că își dorește foarte mult să devină mamă.

Solista a fost operată, iar acum se simte mult mai bine, dar se află în continuare sub atenția medicilor și ia tratament medicamentos.

Roxana Nemeș încearcă să rămână însărcinată

Roxana Nemeș a povestit, la Teo Show, că a aflat că suferă de această boală la un simplu control medical. Artista a mărturisit că în timpul competiției Survivor lua mereu pastile pentru a putea să facă față durerilor.

Acum, după ce a fost operată și se simte mult mai bine, Roxana Nemeș a dat și o veste bună fanilor. Se pare că vedeta încearcă să rămână însărcinată!

„La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile”. 

Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină, poate a întârziat până acum şi din cauza acestei afecţiuni. Lucrăm la un bebe, da”, a spus Roxana Nemeș.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: