Esti aici
Acasa => Monden => Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț: „M-a dezamăgit ca om”

Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț: „M-a dezamăgit ca om”

După trei ani de căsnicie, Rona Hartner și fostul soț, Herve Camilleri, și-au spus adio. Cântăreața a mărturisit că nu poate trece peste dezamăgirea pe care i-a produs-o și că nu mai există cale de împăcare. Acum, Roa Hartner se pregătește de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După doar trei ani de la căsătorie, Rona Hartner și Herve Camilleri, cel lângă care artista se vedea toată viața, au anunțat că divorțează. Rona a spus că nu mai vrea să audă de el și că nu mai există cale de împăcare între ea și cel în care își punea toată baza după dezamagirea ce i-a adus-o.

„Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț: „M-a dezamăgit ca om”Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț: „M-a dezamăgit ca om”

Rona Hartner, despre divorț

Rona Hartner a precizat că actele pentru divorț au fost depuse și că peste o lună va putea să se considere din nou o femeie liberă.

În timpul celor trei ani de căsnicie, Rona Hartner și Herve Camilleri au adunat bunuri comune astfel că, la divorț, a trebuit să existe un partaj. Artista a declarat că a apreciat corectitudinea de care a dat dovadă fostul soț în momentul în care și-au împărțit lucrurile comune. Cei doi urmează să divorțeze la notar pe cale amiabilă.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner.

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner.

Citește și: Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu:

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, a transmis Rona.

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Coasta de Azur, Franța. Artista a fost o mireasă atipică, purtând o rochie în stil maramureșan. Tot în 2019, Rona a trecut printr-un moment dificil când a aflat că are cancer.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: