Esti aici
Acasa => Monden => Romina o critică pe Mellina de la Survivor: „E cea mai perversă din competiție și foarte falsă”

Romina o critică pe Mellina de la Survivor: „E cea mai perversă din competiție și foarte falsă”

Romina o face praf pe colega ei, Mellina. Războinica rupe tăcerea și face acuzații grave la adresa artistei, precizând că ar fi „cea mai perversă din competiție”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Romina, concurenta care a părăsit recent competiția sportivă și care a revenit din Republica Dominicană a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce crede despre fosta ei colegă, Mellina.

Romina o critică pe Mellina de la Survivor: "E cea mai  perversă din competiție și foarte falsă"Romina o critică pe Mellina de la Survivor: "E cea mai  perversă din competiție și foarte falsă"

Romina, deranjată de comportamentul Mellinei la Survivor

Fosta Războinică a spus la Ștefata Mixtă că artista ar fi luat din mâncarea colegilor fără să spună. Romina a relatat un episod care a deranjat-o din cale-afară.

Înainte de Consiliu eram în camp și ceilalti aveau ceva treburi si eram eu cu Andrei și m-a întrebat pe cine as vota dacă aș fi favorită.

I-am spus că aș fi votat Starlin, deși aveam în gand și Mellina sau Sorin. Dar mai mult mergeam pe Starlin sau Mellina. El mi-a spus că dacă ar ieși favorit ar vota-o pe Mellina pentru că este „falsă și fomistă”. Fomistă pentru că, așa cum am și spus, îi era foame mereu, ar fi mâncat de la oricine. Am fost cu ea în pădure și am cules crabi si eu am mâncat doar doi și ea a mâncat crabii fără să spună. Fiecare își gătea separat și eu nu vedeam că a gătit. Am gasit mulți si i-am pus la comun. Mi s-a părut lipsă de bun simț, putea să mă întrebe dacă mai mănânc și eu din ei. Apoi, zilele următoare, m-am dus doar cu Sindy.

Ce am observat si eu din prima zi este că Mellina mai avea crabi din zilele trecute. Ea manca si crabii morti si crabii vii, nu avea nicio problema. Ei ii era teama sa dea cuiva ca se gandea ca ramane fara mancare”, a spus Romina, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Sindy o atacă pe Mellina, la Survivor:”Invidie, gelozie și teamă să nu fie alta mai bună”

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…”

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:„Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor.„Am lovit cu toată forța mea”

Romina: „Îi plăcea să asculte discuțiile altora”

Seria dezvăluirilor a continuat, iar acuzațiile la adresa Mellinei au continuat. Din perspectiva Rominei, Mellina era cea mai falsă persoană din competiție, dat fiind că obișnuia să asculte conversațiile colegelor sale.

Mellina s-a dovedit a fi foarte falsă. Ea este cea mai perversă din competiție, sută la sută! Îi plăcea să asculte discuțiile pe care le aveam cu oricine altcineva. Cu Sindy când eram înainte de Consiliu, ne urmarea. Nu puteam să mă duc puțin mai încolo că își găsea treaba că să asculte conversațiile, Se bagă mereu în seama că să asculte conversațiile. Înainte de Consiliu Sindy m-a luat deoparte să mă întrebe ce o să votez și atunci Mellina a văzut că ne-am dus puțin in pădure, că dacă stăteam mai aproape venea aproape și se ducea să povestească la grup, cum s-a mai întâmplat.

Când am sus pe față ce voiam să votez, Mellina s-a dus și a spus pe cine voi vota și începeau bârfele. Când Sindy m-a luat deoparte nu mi-a zis clar ce vrea să voteze și deodată a apărut Mellina, și-a găsit ceva de făcut pe acolo. Când am ieșit i-am și spus Mellinei. Ea oricum era foarte ciudată în ultima vreme, se bagă în discuții. Eu am fost destul de amabilă cu ea. Nu cred că Mellina m-ar fi atras de partea ei. Eu aveam deja o părere despre ea și nu mă interesa deloc”, a mai mărturisit Romina, fosta războinică de la Survivor România 2021.

Sursa foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: