Esti aici
Acasa => Monden => Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America. Ce artiști i-au fost alături

Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America. Ce artiști i-au fost alături

Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America. Îndrăgitul actor a schimbat „prefixul”, împlinind recent frumoasa vârstă de 60 de ani. Aflat peste Ocean, artistul nu a sărbătorit singur, ci împreună cu alți colegi de breaslă. Aceștia i-au cântat „la mulți ani” și i-au oferit un tort aniversar special, lucruri ce l-au emoționat profund pe comediant. Iată cine i-a fost alături!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America. Deși a fost departe de casă, nu s-a simțit deloc singur. Asta pentru că a avut alături câțiva colegi de breaslă cu care s-a distrat pe cinste. Printre ei s-a numărat partenerul lui de scenă, Cornel Palade, dar și îndrăgitele interprete de muzică populară Maria Dragomiroiu și Mioara Velicu.

Pe 5 ianuarie 2022 a fost sărbătoare mare în familia lui Romică Țociu. Atunci a fost ziua de naștere a marelui actor. Anul acesta, el a sărbătorit împlinirea a 60 de ani de viață departe de România. Câștigătorul de la „Te cunosc de undeva” a petrecut tocmai în Statele Unite ale Americii, după ce a fost invitat să ia parte la un eveniment în stil românesc, alături de alți mari artiști.

Citește și: De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade:„ Nu i-am dat afară”

Citește și: De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express.Ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la Craiova

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani.Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

Citește și: Fiul lui Sinéad O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis.„Copilul meu, te iubesc!”

Romică Țociu și-a petrecut ziua de naștere în America

Romică Țociu a fost în culmea fericirii de ziua lui de naștere. Apropiații și sutele de admiratori i-au adus zâmbetul pe buze prin mii de mesaje emoționante. De asemenea, el a avut parte de o petrecere pe cinste. Aflat în America, la un eveniment special, în stil românesc, Cornel Palade, Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu și alți colegi de breaslă i-au făcut o frumoasă surpriză.

La scurt timp după ziua de naștere a lui Romică Țociu, în mediul online au apărut imagini de la fericitul eveniment. În cadrul acestora se poate vedea că bunul său prieten, Cornel Palade, i-a cântat „La mulți ani” la microfon. Ulterior, gestul lui a fost urmat și de Maria Dragomiroiu și Mioara Velicu.

În plus, Romică Țociu a primit în dar și un frumos tort aniversar. Emoțiile l-au copleșit instant, dar, cu toate astea, a reușit să-și găsească cuvintele pentru a le mulțumi colegilor săi. Acesta a avut în permanență zâmbetul pe buze, dovadă că a avut parte de o zi de naștere perfectă.

Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din întreaga țară, dar puțini știu cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade. Acum, după 32 de ani de colaborare, cei doi susțin că întâlnirea lor a fost pusă la cale de Dumnezeu și că au fost făcuți unul pentru celălalt.

„Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt.’, a declarat Romică Țociu în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță’.

Romică Țociu și Cornel Palade s-au cunoscut în urmă cu mai bine de trei decenii, la Galați. Cornel Palade a remarcat imediat că Romică Țociu are un simț al umorului deosebit, spunând că și la acea vreme era „haios’.

„Eram la Teatrul muzical din Galați, iar colegul meu de scenă, Gigi Panainotol, care m-a dus la clubul CFR din Galați, unde era un spectacol. Cel mai mult mi-a plăcut de el (Romică), era haios. Era ce îmi trebuia mie. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică și a doua zi am aranjat să vină la teatru.’, a mărturisit Cornel Palade.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: