Esti aici
Acasa => Monden => România NU merge în finala Eurovision. Cum a comentat Mihai Trăistariu prestația lui Ester Peony: “E din ce în ce mai greu să…”

România NU merge în finala Eurovision. Cum a comentat Mihai Trăistariu prestația lui Ester Peony: “E din ce în ce mai greu să…”

Ester Peony, reprezentanta României la Tel Aviv, a ratat finala Eurovision. Mihai Trăistariu, artistul care în 2006 a clasat România pe locul 4 în competiția Eurovision, s-a declarat încântat de prestația lui Ester și consideră că este tot mai greu să-ți reprezinți țara în această competiție europeană a vocilor.

 

”Să o luăm pe rând. Grafica face 75% din show! Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi a fost super. Cât priveşte vocea şi melodia… După mintea mea, Azerbaijan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine! Modern la maximum (…). Excelent e puţin spus. Rusul (Sergey Lazarev – n. red.) a făcut iarăşi un show excepţional, ar putea lua şi el locul I lejer. Olada mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea”, a scris artistul, care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, cu piesa ”Tornero”.

În ceea ce priveşte România, Trăistariu afirmă că Ester Peony a cântat impecabil, fiind ”la mare înălţime”.

”România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”, a scris Trăistariu pe Facebook, imediat după ce și-a încheiat Ester Peony momentul pe scena Eurovision.

Cântăreţul a comentat şi prestaţia vecinilor de peste Prut, dar şi a Macedoniei de Nord.

”Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (…), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit”, a conchis artistul.

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”, a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: