Esti aici
Acasa => Sanatate => Restaurantele Calif și Condimental dezvoltă o gamă de produse pentru Mega Image

Restaurantele Calif și Condimental dezvoltă o gamă de produse pentru Mega Image

Reading Time: 2 minute


Restaurantele .calif și Condimental și-au extins prezența pe zona de retail, luând decizia să dezvolte o serie de produse din categoria ready-to-eat ce sunt comercializate prin intermediul Mega Image.

Noile produse au fost concepute special pentru Mega Image și sunt create în centrul de producție al companiei care deține restaurantele .calif și Condimental. Pentru început, acestea sunt disponibile în peste 70 de puncte de vânzare Mega Image din București și Ilfov, iar cele 11 SKU-uri includ 4 produse .calif, 4 produse Condimental și 3 deserturi.

Radu Tănase, co-fondator al lanțului de restaurante .calif și Condimental

”Sunt produse dedicate, pe care le-am gândit special pentru clienții Mega Image, deși au denumiri asemănătoare celor din restaurantele noastre, acestea nu se se găsesc în unitățile .calif și Condimental”, precizează antreprenorul Radu Tănase.  

Noile produse sunt reci și se pot consuma ca atare nefiind nevoie să fie încălzite. Acestea se găsesc în zona de frigidere cu alimente ready-to-eat din Mega Image-uri.

Extinderea pe zona de retail face parte din planurile companiei pe termen mediu și lung. Intenția de dezvoltare a acestei noi linii de business exista încă de anul trecut, spune antreprenorul, pandemia doar a întârziat un pic derularea lucrurilor. 

În ceea ce privește actuala situație cu care se confruntă industria de HoReCa, antreprenorul spune că alaturi de HORA, luptă pentru a găsi soluții în așa fel încât să nu rămână cu business-urile închise.

”Categoric nu HoReCa este vinovată de răspândirea acestui virus, atât timp cât toate normele impuse de autorități sunt respectate!”, declară Radu Tănase

Centrul de producție .calif și Condimental, inaugurat în urmă cu doi ani, are o suprafață de 1.000 de mp și toate dotările necesare, fapt ce a permis dezvoltarea cu ușurință a acestei noi linii de business.

Pentru început, pe noua linie de lucru, unitatea are o capacitate de producție de 1.300 de produse zilnic dedicate comercializării exclusiv în Mega Image.

The post Restaurantele Calif și Condimental dezvoltă o gamă de produse pentru Mega Image appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: