Esti aici
Acasa => Monden => Regretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră. Văduva lui a dezvăluit totul

Regretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră. Văduva lui a dezvăluit totul

La scurt timp după moartea soțului ei, văduva lui Lucian Ionescu a dezvăluit un secret bine păstrat… Soțul ei are un copil în afara căsătoriei cu o artistă cunoscută în spațiul monden!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce Lucian Ionescu a încetat din viață, răpus de COVID-19, văduva impresarului vedetelor a mărturisit că soțul ei are un al cincilea copil, de data aceasta în afara căsniciei, cu o vedetă autohtonă, un secret bine păstrat până în momentul de față.

Văduva lui Lucian Ionescu, Jeanine Ionescu, i-a fost alături faimosului textier timp de 33 de ani, dar, din nefericire, viața i-a despărțit recent. soțul ei a încetat din viață după ce a contractat COVID-19, dar și ea s-a luptat cu teribilul virus, urmând a fi externată curând din spitalul Victor Babeș.

Regretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră. Văduva lui a dezvăluit totulRegretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră. Văduva lui a dezvăluit totul

Văduva lui Lucian Ionescu e în relații bune cu mama copilului soțului ei

Jeanine Ionescu i-a adus soțului ei un omagiu emoționant, într-un interviu pentru Impact, în care a povestit atât despre viața minunată pe care a avut-o alături de partenerul ei, cât și despre un lucru mai puțin știut. Lucian Ionescu are un copil secret, iar mama acestuia este nimeni alta decât Monica Andrei, fostă solistă a trupei Candy.

”Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun, stă acasă cu ceilalți copii ai mei, până mă externez”, a mărturisit văduva lui Lucian Ionescu pentru Impact.

Citește și: Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer: „Am apelat la ajutor specializat!”

Citește și: Ionuț Ungureanu, fost concurent la Mireasa, dezvăluiri șocante: „Fetele mă plăteau ca să mă întâlnesc cu ele”

Citește și: Dinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Jeanine Ionescu: „Îi iubesc copilul pe care îl are cu soțul meu”

Văduva lui Lucian Ionescu a povestit, printre altele, și despre cei patru copii ai lor, dar și despre ceilalți doi copii ai impresarului și despre relația extraordinară pe care o are cu aceștia. Jeanine Ionescu a mărturisit, de altfel, că este în relații bune și cu Monica de la Candy, mama celui de-al șaselea copil al soțului ei.

”Eu și Lucian avem patru copii, Mihnea, Marie Jeanne, Alexandra, Anne Marie. El mai are un copil, Ioana, din prima căsnicie, și un fiu, pe Matei, din relația cu Monica de la Candy. Fiica mea, Anne Marie, e susținută acum, la greu, de logodnicul său, Eduard. El e binecuvântarea fiicei mele, alături de minunații lui părinți, Mariana și Viorel, cărora le mulțumesc din suflet pentru ocrotirea fiicei mele. Pe Matei îl iubesc enorm, am fost și alături de el când a fost internat cu probleme de sănătate.

Eu și Monica nu ne urâm, ne-am împăcat, îi iubesc copilul pe care îl are cu soțul meu. Ea a stat cu copiii mei acasă, cât timp am fost în spital. Pavel Ioan Matei este un copil cuminte, frumos, pasionat de calculatoare. Dormea la spatele tatălui lui, așa mult drag avea de Lucian, se rugau amândoi seara. Lucian a fost un tată adorabil, care și-a învățat copiii să fie corecți și buni! Dar Lucian îl considera copilul lui și pe tenorul Bogdan Mihai, era tatăl lui spiritual ”, a mai mărturisit văduva lui Lucian Ionescu pentru Impact.

Lucian Ionescu urmează să fie înmormântat miercuri sau joi, după ce soția lui va fi externată și după ce vor fi scoase actele necesare.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: