Esti aici
Acasa => Monden => Regina Elisabeta a II-a, pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică! Suverana a impresionat cu o ținută de culoare neagră

Regina Elisabeta a II-a, pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică! Suverana a impresionat cu o ținută de culoare neagră

Regina Elisabeta a II-a s-a afișat recent pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică, la Westminster Abbey. Suverana Marii Britanii a fost, ca de obicei, de o eleganță desăvârșită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a conduce cu mână de fier destinele Marii Britanii și, în pofida pandemiei de coronavirus, aceasta nu a ezitat să participe la un eveniment public. Recent, suverana Marii Britanii a putut fi văzută la ceremonia privată ce a marcat centenarul Eroului Necunoscut, la Westminster Abbey. 

Cunoscută ca un adevărat fashion icon, Regina Elisabeta a II-a a impresionat prin ținută – suverana a purtat un outfit all black și, conform reglementărilor impuse de guvernul Marii Britanii, și-a protejat nasul și gura cu o mască, perfect asoratată, de culoare neagră cu o bordură discretă, de culoare gri.

Este printre puținele dăți când Regina a renunțat la culorile pastel pe care le adoră și care au făcut-o faimoasă, optând, așa cum cere protocolul, pentru o ținută de culoare neagră. De altfel, Regina Elisabeta a II-a a interzis purtarea culorii negre la eveneimentele oficiale, cu excepția, evident, a înmormântărilor și a perioadelor de doliu.

Regina Elisabeta a II-a, pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică! Suverana a impresionat cu o ținută de culoare neagrăRegina Elisabeta a II-a, pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică! Suverana a impresionat cu o ținută de culoare neagră

Regina Elisabeta a II-a, un adevărat fashion icon

Chiar dacă, în ultima vreme, Regina, o pionieră a modei la vremea ei, a intrat într-un con nemeritat de umbră, din cauza atenției pe care o primește Kate Middleton, asta nu înseamnă ca suverana Marii Britanii a coborât ștacheta. Dimpotrivă, la 94 de ani, Elisabeta a II-a este o încântare pentru ochii privitorilor, aceasta alegând să se îmbrace în culori pastelate sau chiar aprinse, deși unii nu le consideră tocmai potrivite pentru vârsta ei. Mai mult, Regina Angliei își asortează umbrelele cu ținutele, fiecare detaliu al îmbrăcăminții sale fiind perfect.

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră: „Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Citește și: O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Citește și: Melania Trump „numără minutele până la divorț”, după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump. De ce nu s-a despărțit de președintele Americii, până acum

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme într-un an

În Anglia vremea este mai ploioasă ca în restul continentului, iar asta presupune că locuitorilor ei nu le lipsesc umbrelele, care, în timp, s-au transformat în accesorii nelipsite. Tocmai de aceea, Regina Elisabeta a II-a are pregătită pentru fiecare ocazie câte o umbrelă, neapărat asortată cu restul ținutei. În general, acestea sunt transparente, însă fiecare are câte o dungă de o anumită culoare. Dacă valetul Reginei va purta o umbrelă cu roz sau cu turcoaz, nu este greu de ghicit cu ce s-a îmbrăcat suverana în ziua aceea.

De obicei, una dintre culorile de pe rochia sau pălăria Elisabetei a II-a se va regăsi pe umbrela pe care aceasta o va purta în caz de aversă. Tocmai pentru că în Marea Britanie poți număra pe degete zilele fără ploaie, Regina nu a fost prinsă niciodată nepregătită de vreo aversă – fie că s-a îmbrăcat în galben, turcoaz, burgundy, bleu sau mov, umbrela perfect asortată nu i-a lipsit. Mai poate spune cineva că suverana Angliei nu este un adevărat fashion icon?

Foto: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: