Esti aici
Acasa => Monden => Reacţia Poliţiei după ce Vali Vijelie a spus că a băut cu șeful Poliției, la un concert pe litoral, unde nu a fost respectată distanțarea socială: „Este foarte grav! Nu că ar fi ilegal, dar…”

Reacţia Poliţiei după ce Vali Vijelie a spus că a băut cu șeful Poliției, la un concert pe litoral, unde nu a fost respectată distanțarea socială: „Este foarte grav! Nu că ar fi ilegal, dar…”

A fost demarată o anchetă la IPJ Constanța, după ce cântăreţul de manele, Vali Vijelie, a declarat că se afla cu şeful Poliţiei la concertul unde turiştii s-au îngrămădit să îl asculte, fără să respecte regulile sanitare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

‘Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Înăuntru erau trei-patru sute. La cealaltă terasă am ocupat şi locurile celelalte. Pe stradă s-a strâns fără număr. Unde e vina mea? Şi ştii care e frumuseţea? O spun până la urmă că a trecut: Şeful Poliţiei era cu mine la masă, beam un şpriţ. N-am primit amendă, ca să ştiţi. Am primit doar aplauze şi respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amende, plătim noi să ne cânte Vijelie!”, este declarația lui Vali Vijelie.

Contactat apoi de Libertatea, Vali Vijelie şi-a schimbat declaraţia şi spune că a glumit. Pe surse, oficial se pare că manelistul a fost amendat cu 1000 de lei, deşi el spunea că nu.

De asemenea, administratorul terasei care a organizat petrecerea ar fi fost amendat cu 2.500 de lei, iar în ceea ce priveşte prezenţa a unui şef de Poliţie din judeţul Constanţa la acea petrecere, autorităţile locale spun că au declanşat o anchetă şi fac cercetări în acest caz pentru a afla dacă se confirmă declaraţiile lui Vali VIjelie, potrivit antena3.ro.

Petrecerea de pe litoral unde au fost prezente sute de persoane a fost până la urmă oprită de poliţişti.

Reacţia Poliţiei după ce Vali Vijelie a spus că a băut cu șeful Poliției, la un concert pe litoral, unde nu a fost respectată distanțarea socială: "Este foarte grav! Nu că ar fi ilegal, dar..."Reacţia Poliţiei după ce Vali Vijelie a spus că a băut cu șeful Poliției, la un concert pe litoral, unde nu a fost respectată distanțarea socială: "Este foarte grav! Nu că ar fi ilegal, dar..."

Cosmin Andreica, liderul sindicatului EUROPOL, a comentat în exclusivitate la Antena 3 declaraţia făcută de Vali Viijelie în cadrul unui show de televiziune.

”Sigur că este greu să ne luăm după declaraţiile lui Vijelie, mai ales că el le-a fost făcut într-un context al unui show de televiziune. Un lucru este cert. Dacă întradevăr a fost un şef la masă cu el, la un şpriţ aşa cum spune el, este un lucru foarte grav, nu că ar fi ilegal, însă prin prezenţa lui acolo legitimează o încălcare a regulilor de prevenire cu infectare cu noul coronavirus, mai ales că acolo am avut sute de persoane.

Dacă este adevărat ce spune şi dacă ancheta va scoate în evidenţă acest lucru este foarte grav. Eu sper însă că această anchetă a IPJ Constanţa şi aceste declaraţii, să nu rămână în aria limbajului de lemn că se efectuează verificări şi să avem în cel mai scurt timp, astăzi sau chiar mâine, concluziile la prezenţa sau la inexistenţa la acest şef despre care vorbeşte Vijelie”, a spus Cosmin Andreica de la sindicatul EUROPOL.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: