Esti aici
Acasa => Monden => Răzvan Fodor, în pericol din cauza unei afecțiuni cronice: „N-am voie să iau COVID niciodată”

Răzvan Fodor, în pericol din cauza unei afecțiuni cronice: „N-am voie să iau COVID niciodată”

Răzvan Fodor, carismaticul prezentator al emisiunii „Burlacul”, a făcut recent o dezvăluire neașteptată. Artistul suferă de astm alergic, afecțiune care îl plasează în categoria de risc, așadar este nerăbdător să se vaccineze împotriva COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La doar 45 de ani, Răzvan Fodor, din cauză că suferă de astm, se plasează în categoria de risc, viața fiindu-i pusă în pericol în cazul contractării COVID-19. Actorul, care în aceste momente filmează pentru serialul „Adela”, a mărturisit recent că așteaptă să se vaccineze, pentru a limita riscul de infectare cu COVID-19.

Răzvan Fodor a fost destul de expus în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât a participat și la filmările pentru emisiunea Burlacul, încheiate recent, cât și la cele pentru serialul „Adela”, într-o perioadă în care tot mai multe vedete din showbiz au contractat virusul.

Răzvan Fodor, în pericol din cauza unei afecțiuni cronice: "N-am voie să iau COVID niciodată"Răzvan Fodor, în pericol din cauza unei afecțiuni cronice: "N-am voie să iau COVID niciodată"

Răzvan Fodor, în categoria de risc, din cauză că suferă de astm!

Invitat la Xtra Night Show, actorul a mărturisit că și-a luat toate măsurile de precauție pentru a evita contractarea temutului COVID-19. Răzvan Fodor suferă de astm alergic, afecțiune cronică ce îi poate pune viața în pericol în cazul infectării cu temutul coronavirus.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față”, a declarat Răzvan Fodor. 

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ”A încercat să mă convingă să îl denunț”

Citește și: Marilena de la Survivor a fost descalificată. Care este motivul: „Îmi vine să plâng încontinuu”

Citește și: Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Artistul este prezentatorul show-ului Burlacul

După ce a câștigat un capital imens de popularitate în urma participării la „Asia Express”, Răzvan Fodor a acceptat provocarea de a prezenta show-ul „Burlacul”, care urmează să debuteze curând, spre nerăbdarea fanilor. Filmările au avut loc în Turcia, iar măsurile luate au fost stricte, în contextul pandemiei de coronavirus. Răzvan Fodor, care suferă de astm, deci se află în pericol în cazul contractării COVID-19, a dezvăluit cum au avut loc filmările pentru show-ul „Burlacul”.

“La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo. Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15”, a mai povestit Răzvan Fodor. 

Cât despre rolul de prezentator, actorul a mărturisit că i se potrivește mănușă.

‘Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe , să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a declarat Răzvan Fodor.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: