Esti aici
Acasa => Monden => Răzvan Ciobanu, în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”. A fost achitat!

Răzvan Ciobanu, în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”. A fost achitat!

Răzvan Ciobanu a putut răsufla ușurat astăzi, după ce a primit o veste importantă din partea instanței. Designerul a fost achitat și a scăpat de acuzațiile care i-ar distrus cariera, după cum chiar el declara în urmă cu ceva timp. 

Celebrul designer a primit o veste mult așteptată de la DIICOT. Răzvan Ciobanu a fost achitat în dosarul ”Droguri pentru VIP-uri”, în care a fost implicat în urmă cu ceva timp. Acesta a fost declarat nevinovat și acum poate sta liniștit în ceea ce privește acest dosar.

”Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea și neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toți trebuie să le depășim. Așa cum am spus și înainte o spun și acum, dar de data aceasta cu probe: sunt NEVINOVAT! Mulțumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou…”, a fost mesajul transmis de Răzvan Ciobanu.

“Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului”, anunța Răzvan Ciobanu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Răzvan Ciobanu, adevărul despre datoriile pe care le are: ”Sunt pregătit să-mi asum orice”

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: