Esti aici
Acasa => Monden => Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Răstunare de situație în cazul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că motivul pentru care doi au încheiat relația ar fi chiar Alex Bodi, fostul soț al blondinei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anunțul a venit astăzi, chiar la o zi după ce Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe fotografii în care apărea tumefiată după bătăile încasate de la Alex Bodi. Blondina a profitat de moment pentru a anunța că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău și s-a declarat „o femeie liberă și independentă”. În același timp, în presă au apărut mai multe imagini cu afaceristul care a petrecut noaptea cu mai multe domnișoare, semn clar că cei doi nu mai sunt împreună.

Acum, surse din anturajul celor doi confirmă despărțirea și vorbesc despre o decizie definitivă. În plus, se pare că motivul ar fi fost chiar Alex Bodi, cel cu care Bianca s-ar fi văzut în ultimul timp și au fi vorbit câteva lucruri rămase nerezolvate între ei.

„Nu mai există cale de împăcare. Bianca și Gabi nu mai formează un cuplu de câteva zile, cam așa. S-au certat din cauza lui Alex. Ea și cu fostul soț au fost în discuții în ultima perioadă, au avut niște lucruri de rezolvat. S-au și văzut și au vorbit de câteva ori prin intermediul prietenilor. Bianca nu și-a asumat relația cu Bădălău tocmai pentru că nu știa deznodământul. Nu știa cum evoluează.

Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex BodiRăsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Oricum, în viața ei se întâmplă multe. Gabi nu a mai suportat valul de mesaje despre Bodi, îi controla telefonul și a spus «Stop». S-au despărțit, și-au dat block pe Instagram, pe telefon, nu își mai vorbesc deloc. Doar printr-o minune se vor mai împăca. El deja oricum a fost cu altele”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-a speculat că cei doi ar avea planuri de nuntă, cu toate că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta soție, disputându-și custodia.

Acum, actuala soție a lui Gabi Bădălău a declarat că această despărțire este „rușinoasă’, în contextul în care băieții lui sunt deja mari și în curând vor începe să ceară explicații privind comportamentul părinților lor.

‘Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și:

Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat”

Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…”

Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Vedeta a mai spus că nu o mai surprinde nimic în ceea ce privește comportamentul soțului său. În declarația făcută la momentul când s-a aflat că Gabi Bădălău are o relație cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a spus că vrea să încheie căsnicia cu demnitate.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: