Esti aici
Acasa => Monden => Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

S-a aflat cine sunt jurații SuperStar România, noua emisiune care se va difuza la PRO TV. Raluk, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt cei patru jurați care ocupa scaunele show-ului care își propune să transforme oameni obișnuiți în superstaruri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt jurații de la SuperStar România? SuperStar România este un show muzical care are la bază conceptul „Idol’. S-a dat startul filmărilor și au început audițiile concurenților și mulți se întreabă cine sunt, de fapt, cei patru jurați care se află în căutarea unui superstar.

Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TVRaluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Cine sunt cei patru jurați de la SuperStar România

Așteptarea a luat sfârșit! Cei patru jurați de la SuperStar România sunt Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams. Jurații au făcut deja primele declarații.

”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”, susține Raluk, care se numără printre jurații de la SuperStar România.

Juratul de la SuperStar Carla’s Dreams consideră că acest concurs ”este șansa unora de a da șansă altora, în speranța că alții vor fi mai buni decât unii. Și sper așa să se întâmple”. 

Citește și: SuperStar România, un nou show muzical la PRO TV.Au început deja preselecțiile

Citește și: SuperStar România înlocuiește Vocea României, la PRO TV

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor:„Eu l-am cerut în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Meghan Markle a născut.Fetița Prințului Harry poartă numele de Lilibet Diana

Smiley și Marius Moga, din nou la masa juriului împreună

Smiley s-a arătat încântat de o nouă colaborare cu Marius Moga, iar cei doi vor sta din nou împreună la masa juriului, după ce au fost colegi la Vocea României. Artistul este încrezător că după un drum anevoios, în final, un superstar va deveni legendă.

„Spuneam de curând că mă pregătesc pentru o vară liniștită, acasă și în studio… apoi a venit propunerea pentru a face parte din gașca asta mișto de jurați de la SuperStar! Așa că planurile mele vor include și filmările pentru primul sezon. Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s.

A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a spus și Smiley la rândul lui.

Marius Moga revine la TV, la SuperStar România

Marius Moga revine în forță la TV și se arată încrezător că după emisiune un nou artist se va lansa în lumea muzicală.

“Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, Demoga Music. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, alături de Carla’s Dreams, Raluka și Smiley.”, a declarat Marius Moga, juratul de la SuperStars România.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: