Esti aici
Acasa => Monden => Raluca Podea, despre Florin Pastramă: „Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele”

Raluca Podea, despre Florin Pastramă: „Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele”

Florin Pastramă, concurent în show-ul „Ferma” de la Pro TV, are o relaţie destul de… incertă cu Raluca Podea în acest moment. Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă ea a aflat că iubitul ei i-a fost infidel…

Povestea de dragoste dintre Florin Pastramă, pe care îl urmăriți acum la show-ul Ferma, de la PRO TV, și iubita lui, Raluca Podea a fost un fel de montagne russe – a avut o mulțime de suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au certat, s-au împăcat, s-au logodit, iar s-au certat, iar s-au împăcat… De atâtea ori, încât până și apropiații lor au pierdut șirul… Fostul fotomodel Podea a declarat că nu totul era roz în relația lor. A avut acces la telefonul lui şi așa a aflat că Florin o înşela, că vorbea cu mai multe domnişoare. Ea a declarat că s-a simţit rănită şi, imediat ce şi-a dat seama, a plecat din viaţa lui. Din păcate însă, Raluca nu a reușit să treacă peste ruptura dintre ea și Florin Pastramă… Recent, invitată la Agenția VIP, blonda a povestit că nu a reușit să depășească despărțirea dintre ea și Florin Pastramă și așteaptă ca acesta să se întoarcă de la ”Fermă” pentru a discuta despre relația lor.

„El trebuia să-și vadă mai mult de relația noastră”

„El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi. A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte mult emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp. Când a venit Alex şi mi-a făcut masaj la picior, nu mi-a vorbit două zile. Şi noi eram în direct… Eu am vorbit, i-am spus, i-am explicat. I-am spus că nu e bine să accepte anumite lucruri. Eu i-am făcut o imagine frumoasă, el are un suflet bun.

Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele (…) Eu nu fac niciun pas, aştept să vină acasă. Eu acum locuiesc cu mama, cu băieţul meu şi cu cei doi căţei. Când a plecat, i-am spus că merg să locuiesc cu mama. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră”.

Florin Pastramă şi-a înşelat iubita, pe Raluca Podea

Raluca Podea a fost înșelată de Florin Pastramă

Raluca și Florin erau la un pas de căsătorie, însă, cum se spune, pe la noi, și-a băgat necuratul coada… Iubita concurentului de la „Ferma” a aflat că Florin avea niște probleme nerezolvate din trecut, de care s-ar fi ocupat pe parcursul relației lor. Iar faptul că a avut acces la telefonul lui a condus-o pe Raluca la descoperirea adevărului – Florin avea relații și cu alte domnișoare. „Eram foarte bine. În urma relaţiei noastre frumoase, eu am fost foarte deschisă, şi cred că nu este foarte bine pentru niciunul dintre noi să fim atât de deschişi într-o relaţie. Nu e bine. Şi când un bărbat nu îşi încheie socotelile din trecut, e o altă problemă. El a preferat să meargă pe mai multe direcţii. El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era şi cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui”, a povestit Raluca într-o emisiune la Antena Stars.

Acum rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile după ce Florin Pastramă se va întoarce de la „Ferma”, dar semnalele trimise de fosta lui iubită sunt încurajatoare. Doar el să o vrea înapoi!

 

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: