Esti aici
Acasa => Monden => Raluca Dumitru de la Survivor, acuzată că generează conflicte în echipa Faimoșilor: „E foarte falsă”

Raluca Dumitru de la Survivor, acuzată că generează conflicte în echipa Faimoșilor: „E foarte falsă”

Cucu dă din casă după eliminarea de la Survivor! Fostul concurent a vorbit despre conflictele din echipa Faimoșilor și susține că Raluca ar fi fost cea care ar fi generat conflictele din camp. Artistul de la Noaptea Târziu și-a caracterizat și ceilalți colegii din echipa sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cucu a fost eliminat în urmă cu câteva săptămâni de la Survivor. A stat aproximativ o lună în jungla din Republica Dominicană, timp în care a avut timp să observe anumite lucruri.

Faimosul a ținut să precizeze că Raluca Dumitru ar fi concurenta care ar genera conflictele din echipa Faimoșilor. În ciuda celor întâmplate, Cucu susține că nu a plecat cu ranchiună, iar la plecare a îmbrățișat-o inclusiv pe Raluca, chiar dacă nu au rezonat de-a lungul competiției.

Raluca Dumitru de la Survivor, acuzată că generează conflicte în echipa Faimoșilor: "E foarte falsă"Raluca Dumitru de la Survivor, acuzată că generează conflicte în echipa Faimoșilor: "E foarte falsă"

Cucu: „Conflictele erau generate de către Raluca”

Totodată, cântărețul s-a arătat deranjat de declarațiile unui apropiat al Ralucăi, care l-ar fi vizat pe el și pe Culiță Sterp.

„Conflictele erau generate de către Raluca, care se lega de Elena, iar Sebastian se lega de Ștefan. Zanni îi punea în față. Pe Zanni l-am plăcut din prima zi. Sunt niște lucruri pe care le-am vorbit doar noi și am promis să nu le zic la nimeni. Paradoxal, cu el și cu Culiță m-am înțeles bine. Am înțeles în consiliu ce a vrut să facă, nu am ce să îi reproșez. Dacă aș fi fost în locul lui, probabil aș fi făcut la fel. Nu am plecat cu ranchiună.

Am luat-o în brațe și pe Raluca. Pe mine m-a deranjat un prieten de-al ei. Cât timp am fost eu plecată, a început să vorbească despre mine și Culiță”, a spus Cucu la Teo Show. 

Cucu, despre Raluca Dumitru: „Nu are nicio șansă”

Cucu a precizat că Raluca Dumitru este foarte falsă și că stă în preajma lui Zanni, Sebi și a lui Cosmin numai pentru că este conștientă de faptul că nu are nicio șansă.

„Îmi susțin părerea. Nu am nimic cu ea personal, dar în competiția asta e foarte falsă. Stă cu Zanni, Cosmin și Sebi pentru că nu are nicio șansă. Nu mi-a plăcut nici social și nici sportiv”, a spus Cucu. 

Cucu: „Cred că Zanni o să câștige Survivor”

Faimosul, asemenea altor colegi ai săi, este de părere că Zanni este cel care se va întoarce cu trofeul și marele premiu de la Survivor.

„E băiatul cu care m-am înțeles cel mai bine pentru că suntem pe același vibe. E un băiat foarte bun care cred că o să câștige Survivor România”, a subliniat el.

Citește și: De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor:„Face urât când…”

Citește și: Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat la Survivor:„A mai bătut alte fete”

Citește și: Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Încerca să mă cumpere”

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…”/ EXCLUSIV

Cum își caracterizează Cucu colegii de la Survivor

Cucu, însă, și-a caracterizat în câteva cuvinte și ceilalți colegi din echipa Faimoșilor.

Culiță Sterp – „cel mai mare om din toată competiția, șeful la Survivor. Trebuia să fiu și eu la aeroport să-l aștept”.

Elena Marin – „O știam înainte să vin la Survivor, o fată foarte muncitoare, doar că i-am spus să și vadă de drumul ei și că nu trebuie să pună la suflet tot ce spun ceilalți”.

Cosmin Stanciu – „respect maxim”

Ștefan Ciuculescu: „Pe lângă că are limbajul de fotbalist, el fiind portar, el cumva era masculul alfa în vestiar și refula foarte repede. E impulsiv, dar foarte sincer. El spune tot ce îi vine pe gură fără filtru. El e un băiat foarte bun”.

Cucu: „Sebastian are două fețe”

Cucu a vorbit și despre Sebastian Chitoșcă de-a lungul competiției, cu care a avut cele mai multe conflicte în competiție. Nu a negat că are un suflet bun, însă în opinia lui este omul cu două fețe în competiție.

Băiatul cu care m-am certat cel mai mult. E un suflet mare doar că e mine m-a enervat modul lui de a trece prin această competiție, el exagera foarte mult și dimeneața spunea un lucru, iar seara un alt lucru. Are două fețe”, l-a caracterizat Cucu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: