Esti aici
Acasa => Stil => Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea 600 de invitaţi la nuntă. Doamnele sunt rugate să poarte rochie de zi şi pălărie

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea 600 de invitaţi la nuntă. Doamnele sunt rugate să poarte rochie de zi şi pălărie

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica sa, fosta actriţă americană Meghan Markle vor avea 600 de invitaţi la nunta ce va avea loc în luna mai, a anunţat Palatul Kensington, fără a preciza însă cine va participa la eveniment.

Persoanele invitate la ceremonia de la Capela Sfântul George vor participa şi la recepţia ce va avea loc după slujbă.

Mai târziu, 200 de persoane vor avea ocazia să participe la o recepţie privată organizată de Prinţul Charles, în apropiere de Frogmore House.

Citeşte şi: Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales tortul de nuntă. Pentru ce aromă nonconformistă au optat

Palatul a trimis invitaţiile, care spun: „Alteţa sa Regală Prinţul de Wales doreşte să aibă plăcerea de a fi acompaniat de… la nunta sa cu domnişoara Meghan Markle”.

Bărbaţii sunt instruiţi să poarte „uniformă, haina de dimineaţă sau costum”, în timp ce doamnele sunt rugate să poarte „rochie de zi şi pălărie”.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe data de 19 mai, după doar şase luni de logodnă.

La nunta Prinţului William şi a soţiei sale, Kate Middleton ce a avut loc în anul 2011, au fost invitate 1.900 de persoane.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: