Esti aici
Acasa => Monden => Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul în fața instanței. De ce vrea să obțină custodia fiului lor

Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul în fața instanței. De ce vrea să obțină custodia fiului lor

Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul de România în fața instanței. Este vestea ce a luat prin surprindere pe toată lumea. Ea ar fi făcut acest gest cu scopul de a obține custodia fiului lor, cel nășit de fostul președinte Traian Băsescu. Astfel, Prințesa și-ar putea îndeplini dorința, aceea de a pleca pentru o vreme peste hotare, departe de România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul de România în fața instanței, anunță Spynews.ro. Ea i-ar fi dat întâlnire la tribunal, în speranța de a obține custodia băiatului lor, nășit de către fostul președinte Traian Băsescu. Doar după aceea, ea ar putea să-și vadă visul împlinit, acela de a se retrage o perioadă pe tărâmuri străine.

Conform sursei menționate anterior, apropiații prințesei Lia susțin că ea ar fi vrut să plece din România, pentru o perioadă de timp. Aceasta nu ar fi putut însă să plece, pentru că trecerea frontierei poate fi realizată doar cu acordul din partea tatălui, condamnat pentru mai multe fapte de corupție. Împreună cu Prințul Paul de România, în fața instanței ar fi fost citată și Autoritatea Tutelară.

Citește și: Cum arată prințesa Lia după noile intervenții estetice.Pare mai tânără cu 20 de ani

Citește și: Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă.Prințul Paul este urmărit internațional

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la malul mării:„Am plătit avansul”

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul de România în fața instanței

Pe lângă asta, prințesa Lia și partenerul ei de viață, Prințul Paul de România, ar fi fost chemați în instanță de un om de afaceri celebru. Este vorba despre Sorin Vișinescu. Acest proces vine la scurtă vreme după ce prințesa Lia a fost evacuată din vila în care ar fi locuit pe datorie. La acea vreme, Prințul Paul de România ar fi fost căutat de oamenii legii, după ce ar fi fost dat în urmărire internațională.

După ce a fost găsit de Poliție, Prințul Paul de România a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare. La scurt timp, prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au trecut printr-un alt moment greu. Cei doi au fost evacuați din casa în care trăiau în București, până ca problemele familiei să ia amploare.

De ce vrea Prințesa Lia să obțină custodia fiului lor

Atunci, Prințesa Lia și fiul ei, prințul Carol Ferdinand, ar fi fost evacuați din locuință pentru că nu ar mai fi plătit ratele bancare. Totul s-ar fi petrecut evenimentelor neplăcute pe care le întâmpină familia regală în momentul de față. Cei doi locuiau într-o vilă de lux, în Centrul Vechi al Bucureștiului, locație cunoscută drept una dintre cele mai bune zone ale Capitalei.

Potrivit sursei menționate mai sus, se spune că banca ar fi vândut deja vila în care locuiau Prințesa Lia și prințul Carol Ferdinand. În prezent, cei doi s-ar fi stabilit într-un hotel de patru stele. Acesta ar fi situat tot într-o zonă bună a Bucureștiului, mai exact în Nordul Capitalei.

Sursă foto: Hepta, Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: