Esti aici
Acasa => Monden => Primele probleme în cuplul Brigitte-Pastramă, la 2 săptămâni de la cununie. Mama lui este supărată foc!

Primele probleme în cuplul Brigitte-Pastramă, la 2 săptămâni de la cununie. Mama lui este supărată foc!

Au trecut 2 săptămâni de la nuntă și deja cuplul Brigitte-Pastramă se confruntă cu primele probleme. Ginerică și-a făcut bagajele și s-a mutat de acasă, lăsând-o pe mama lui foc și pară de supărare. Soacra lui Brigitte spune că femeia trebuie să se mute în casa bărbatului și nu invers, însă fosta soție a lui Ilie Năstase nici nu vrea să audă de așa ceva.

În ciuda rugăminților mamei sale, Florin Pastramă a făcut voia prospetei sale soții și, cu cățel și purcel, s-a mutat în casa lui Brigitte, la două săptămâni de la cununia civilă.

„Barbatul NU trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el”, a spus mama lui Florin Pastramă. De aceeași părere este și fratele său, Bobi.

Pastramă, însă, nu s-a lasat înduplecat și și-a făcut bagajele, dar i-a promis mamei sale că se va muta pentru un an. „Plec un an până se obișnuiește fata lui Brigitte și apoi mă mut înapoi la mama”, a spus Pastramă la „Vorbește lumea”.

Cu bagajele în brațe și lacrimile mamei sale lăsate în urmă, Pastramă a fost luat în primire de Brigitte, care i-a reproșat că și-a adus mult prea puține haine. Când a auzit că intenționează să rămână în casa ei doar un an, Brigitte a luat foc.

 „Cum să mă mut eu cu mama ta?!”, a răbufnit Brigitte, când soțul ei i-a spus despre promisiunea făcută mamei lui, aceea de a fi plecat de acasă doar un an.

Într-un final, tinerii însurăței au găsit soluția de compromis, care să le convină amândurora: vor construi o casă aproape de mama lui Pastramă, așa încât să locuiască în aceeași zonă cu toții.

Petrecerea de nuntă, care va avea loc pe 7 iulie, se anunţă a fi una grandioasă, cu peste 350 de invitaţi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: