Esti aici
Acasa => Monden => Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujba

Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujba

Au apărut primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Regretatul artist este condus astăzi, 30 decembrie 2021, pe ultimul drum. Marele cântăreț își va dorimi somnul de veci la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Aceasta a fost ultima lui dorință, deși soția lui și-ar fi dorit să fie îngropat la Cimitirul Bellu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au început să apară primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Astăzi, în penultima zi a anului 2021, marele artist este condus pe ultimul drum. Ultima lui dorință a fost ca să fie îngropat la Cornu, lângă Câmpina. Acesta este locul în care și-a petrecut ultimul deceniu din viață, motiv pentru care a vrut să fie îngropat aici și nu la Cimitirul Bellu.

Zi neagră pentru familia și admiratorii lui Victor Socaciu. Astăzi, pe data de 30 decembrie 2021, marele artist de muzică folk este înmormântat. Înmormântarea are loc la Cornu, după ce, din păcate, pe 27 decembrie, îndrăgitul cântăreț s-a stins din viață pe patul de spital, în urma unor probleme de sănătate. La ceremonie sunt așteptați toți cei care l-au iubit pe solist, pentru tot ce a însemnat omul Victor Socaciu. Șase preoți au oficiat slujba de înmormântare. Așa cum se poate vedea din imagini, se pare că doar apropiații l-au condus pe ultimul drum, la înmormântare fiind foarte puțini oameni.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț:”Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…”

Citește și: Dan Negru, anunț neașteptat:nu va mai face Revelionul următor cu măști! „Am fost doar un trecător prin acest format”

Citește și: Cristina Cioran și fetița ei au fost externate din spital:„A fost o mare spaimă!” Cum se simt acum

Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu

În imaginile apărute deja de la înmormântarea lui Victor Socaciu se poate vedea cum doar câțiva dintre apropiații lui au venit să-și ia „rămas-bun”. Mașina funerară în care se află sicriul cu trupul neînsuflețit al solistului e decorată cu diverse coroane de flori, în semn de omagiu.

Soția și-ar fi dorit să fie înmormântat la Cimitirul Bellu

Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, și-ar fi dorit ca artistul să fie înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Cu toate astea, ea i-a respectat ultima dorință, aceea de a fi înmormântat la Cornu. Recent, ea a anunțat că ceremonia va începe la ora 12:00.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.

Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: