Esti aici
Acasa => Monden => Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Cele 18 vedete au pornit pe Drumul Împăraților și sunt pregătite să trăiască aventura vieții lor care va porni din Turcia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sunt primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Nouă cupluri de vedete, dornice de adrenalină, au pornit într-o experiență inedită, pe Drumul Împăraților.

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4

Drumul lor pornește din Turcia, trece prin Georgia și Azerbaidjan și continuă cu două destinații surpriză. După zeci de planuri și strategii făcute acasă, vedetele au dat piept cu realitatea din Asia Express.

Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul ÎmpărațilorPrimele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

“Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici”, mărturisește Shift.

“Eu nu am crezut că va fi atât de greu”, spune și Adriana Trandafir.

“Nu credeam că pot fi atât de disperat”, declară Mihai Petre.

Primele misiuni au luat prin surprindere concurenții de la Asia Express

Primele misiuni i-au luat deja prin surprindere la Asia Express, adrenalina e la cote maxime, iar cursa e în plină desfășurare. Se anunță un sezon 4 cu mult neprevăzut, provocări noi, situații inedite și vedete dispuse să treacă peste toate obstacolele pentru a câștiga amuleta supremă.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express.Schimbări în sezonul 4

Citește și: Când încep filmările și unde se filmează Asia Express, sezonul 4.Primele vedete care sunt în negocieri cu Antena 1

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat” / EXCLUSIV

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:„E prost el, că spune…”

Regulile din sezonul 4 Asia Express

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Vor avea la la dispoziție numai un dolar pe zi. Concurenții vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. De asemenea, vor avea de trecutpeste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă.

Marele premiu din acest sezon este de de 30.000 de Euro și va putea fi câștigat de cea mai puternică echipă, la finalul cursei.

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în
ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac
însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de
dormit la purtător, cele 9 perechi sunt gata să audă celebrul îndemn:
Cursa începe acum!’

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: