Esti aici
Acasa => Monden => Primele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă. A fost la un pas de moarte din cauza COVID-19, dar s-a vindecat

Primele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă. A fost la un pas de moarte din cauza COVID-19, dar s-a vindecat

Nicolae Botgros a trecut prin clipe groaznice din cauza COVID-19 și a fost la un pas de moarte, însă artistul a reușit să se vindece în cele din urmă. La o lună de la externare, Botgros a urcat pe scenă, spre bucuria fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La o lună de când povestea într-un interviu despre experiența pe care a avut-o cu boala care a fost la un pas să îi omoare, Nicolae Botgros și-a anunțat fanii că a revenit în activitate și a publicat câteva fotografii cu el pe scenă.

„Revenirea mea în scenă, alături de prieteni dragi!!!”, a scris Nicolae Botgros în dreptul celor două fotografii postate pe Facebook.

Primele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă. A fost la un pas de moarte din cauza COVID-19, dar s-a vindecatPrimele imagini cu Nicolae Botgros pe scenă. A fost la un pas de moarte din cauza COVID-19, dar s-a vindecat

Nicolae Botgros a fost la un pas de moarte

„E o boală necruţătoare, nu se uită cum te cheamă, ştie un singur lucru: agresivitatea. La terapie intensivă am sesizat nişte lucruri foarte grele, grele pentru sănătate, grele pentru psihologia omului, grele pentru sufletului omului”, a povestit maestrul Botgros, care a fost internat la ATI alături de alte 20 de persoane.

În timp ce era internat, toţi cei de acolo, deşi fiecare se afla într-o în stare gravă, se rugau pentru sănătatea sa: „Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat.

Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa,
cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acuma…
vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea
că această boală e foarte necruţătoare.

Plămânii mei au fost afectaţi aproape 80%, nu ştiu dacă cineva mai are scăpare de la aşa ceva. Eu m-am născut în sânul lui Dumnezeu şi îi mulţumesc încă o dată că prin puterea oamenilor care s-au rugat am ajuns astăzi acasă”, a declarat Nicolae Botgros, deosebit de emoţionat.

Citește și:

Prima declarație a lui Mircea Radu după ce a rămas fără job-ul de la TVR: „Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp!”

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Nicolae Botgros a rămas cu sechele după COVID-19

Nicolae Botgros a reușit să se vindece de COVID-19 și le este recunoscător medicilor care l-au îngrijit și fanilor care s-au rugat pentru el. Dirijorul se recuperează acum, dar perioada în care a fost la Terapie Intensivă nu va fi uitată prea ușor.

Potrivit spuselor lui, cele trei săptămâni petrecute la reanimare au
fost un chin, încât nici nu vrea să-și mai aducă aminte de ele.

„Medicii sunt cu controlul pe mine, fac investigații în fiecare zi și sunt acasă. Acasă mă simt foarte bine întotdeauna, sărutări și pace. Eu vreau să vă spun că ce am suferit în cele trei săptămâni la reanimare, nu doresc nimănui. Tratamentul merge bine. Îl fac de acasă. Au fost de groază, nu mai vreau să vorbesc de ele pentru că nu se descriu’, a declarat artistul pentru „Antena Stars’.

Nicolae Botgros a declarat că plămânii lui au fost afectați în
proporție de 70% din cauza infectării cu coronavirus. Artsitul a trăit o
senzație minunată când s-a întors acasă, mărturisind că dacă va fi să
moară, vrea să se întâmple în patul lui, nu în unul străin.

„Eu nu știam că aveam plămânii afectați 70%. Îmi venea să sărut tot pământul de la pragul ușii. Abia am așteptat să dorm în patul meu. Dacă o fi să mor, vreau să se întâmple acasă. Nu vreau într-un pat străin’, a mai spus Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi,
raionul Cahul. Renumit pentru abilitățile sale de violonist, Nicolae
Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: