Esti aici
Acasa => Monden => Primele imagini cu Melania Trump de când nu mai este Prima Doamnă a Americii. Cum s-a afișat în public

Primele imagini cu Melania Trump de când nu mai este Prima Doamnă a Americii. Cum s-a afișat în public

Melania Trump s-a retras împreună cu soțul și fiul ei la reşedinţa din Palm Beach, Florida, după ce Donald Trump a pierdut alegerile din Statele Unite. În ultima vreme, fosta Primă Doamnă a fost extrem de discretă cu viața privată și nu a apărut în public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Melania Trump a spart gheața zilele trecute, când a luat parte la o strângere de fonduri care a avut loc în Palm Beach. Aceasta a fost prima sa apariție publică de când Donald Trump nu mai este președintele Americii.

Primele imagini cu Melania Trump de când nu mai este Prima Doamnă a Americii. Cum s-a afișat în publicPrimele imagini cu Melania Trump de când nu mai este Prima Doamnă a Americii. Cum s-a afișat în public

Melania a purtat cu această ocazie o rochie albă în valoare de 1.900 de dolari de la Giambattista Valli, potrivit okmagazine.ro, la care a asortat pantofi albi fără toc. Melania a arătat mai zâmbitoare şi elegantă ca niciodată, atunci când şi-a făcut apariţia alături de Donald în aplauzele celor invitaţi la eveniment, unul la care niciun participant nu a purtat mască.

Soților Trump le priește, se pare, viața departe de Casa Albă. Melania arată mai bine ca niciodată, bronzată și zâmbitoare, iar miliardarul Donald Trump a slăbit și este în formă. De altfel, în tot acest timp de când nu mai este președinte, a făcut multă mișcare și a fost văzut mereu pe terenul de golf.

Citește și:

Detalii
dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu
moartea fratelui său. Ce dramă ascunde președintele Americii

Dezvăluiri
de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze
la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus
limite fiicei lui, Ivanka”

O
mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de
nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

S-a vehiculat că soții Trump vor divorța când pleacă de la Casa Albă

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți timp de 16 ani și au un sinur copil, Barron Trump, în vârstă de 15 ani.

‘Melania numără minutele până când lui i se termină mandatul și ea poate divorța’, a declarat fosta asistentă de la Casa Albă Omarosa Manigault în urmă cu câteva luni.

Dacă cei doi vor divorța, Melania ar putea primi 50 de milioane de dolari, a declarat într-un interviu Jacqueline Newman, partener la firma Berkman Bottger Newman & Rodd, pentru Town and Country.

În căsniciile anteriore, înțelegerile de la divorț s-au făcut în funcție de acordul prenupțial semnat de Trump cu viitoarele sale soții. 

Conform lui Mary Jordan, autoarea cărții ‘The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump’, Melaia s-a asigurat că Barron va primi aceeași moștenire ca toți ceilalți copii ai lui Trump din căsniciile anterioare. 

‘A dorit acord scris că, atunci când vine vorba de moștenire
și oportunități financiare, Barron să fie tratat mai bine decât cei
trei copii mai mari ai lui Trump’
, a scris Jordan

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: