Esti aici
Acasa => Timp liber => Primele detalii despre DLC-ul The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Primele detalii despre DLC-ul The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Private Division și Obsidian Entertainment au dezvăluit The Outer Worlds: Peril on Gorgon, primul din cele două DLC-uri narative plănuite pentru RPG-ul first person The Outer Worlds.
Prezentat in cadrul evenimentului Xbox Game Showcase organizat de Microsoft seara trecuta, expansion-ul Peril on Gorgon va adăuga o cantitate substabțială de conținut nou. Universul jocului, bogat în umor negru, va fi extins cu noi aventuri inspirate de genul noir, concentrate pe o excursie pe asteroidul Gorgon, cu scopul de a investiga originile Adrena-Time.

În The Outer Worlds: Peril on Gorgon, jucătorii vor beneficia de noi arme și armuri, de abilități noi de tip perks și flaws, dar și de aceeași libertate de decizie care a transformat jocul într-un favorit al iubitorilor de RPG-uri.
Când va fi lansat și la ce preț
DLC-ul Peril on Gorgon necesită jocul de bază The Outer Worlds, jucătorii fiind nevoiți să avanseze în poveste mai departe de Monarch pentru a putea accesa conținutul acestui expansion.
DLC-ul va fi disponibil începând cu 9 septembrie 2020 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, la un preț echivalent cu 14,99€. Utilizatorii serviciului Xbox Game Pass vor beneficia de o reducere de 10% din prețul DLC-ului.
Peril on Gorgon va fi disponibil și ca parte a unui Expansion Pass, care va include și un doilea expansion DLC, la un preț total echivalent cu 24,99€.

The Outer Worlds este disponibil și pentru Nintendo Switch
The Outer Worlds, RPG-ul celor de la Obsidian Entertainment, a fost recent lansat și pe consola Nintendo Switch, de portarea pe această platformă fiind responsabil studioul asiatic Virtuos.
Din păcate, după cum puteți afla din review-ul nostru, această ediție a jocului suferă de pe urma mai multor probleme, nefiind recomandată.

Sursa: Private Division
The post Primele detalii despre DLC-ul The Outer Worlds: Peril on Gorgon appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: