Esti aici
Acasa => Stil => Primele concluzii ale autopsiei în cazul lui Andrei Gheorghe

Primele concluzii ale autopsiei în cazul lui Andrei Gheorghe

După ce Andrei Gheorghe a fost găsit decedat în locuința sa, luni seară, polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă. Însă primele concluzii ale autopsiei, care a avut loc marți, arată că jurnalistul a murit din cauze naturale. 

Medicii legiști au stabilit că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a suferit un infarct, el fiind cunoscut cu probleme cardiace, pe fondul cărora făcuse deja mai multe infarcturi, care, însă, nu i-au fost fatale. Totuși, legiștii așteaptă încă rezultatele analizelor toxicologice și anatomopatologice pentru a stabili cu certitudine cauza morții.

”Stopul cardiorespirator acut este cauza directă a morții, însă ce a dus la oprirea inimii încă nu se știe cu exactitate. Rezultatele toxicologice și cele anatomopatologice vor lămuri și dacă bărbatul a ingerat vreo substanță care să-i fi provocat decesul. În contextul în care există urme ale unor infarcte mai vechi, principala ipoteză a decesului este un infarct miocardic. Testele de laborator vor lămuri însă totul”, au declarat surse din IML pentru libertatea.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: