Esti aici
Acasa => Monden => Prietena Roxanei Vancea, antrenoarea de fitness care s-ar fi sinucis, a fost înmormântată în țară: „Este dureros”

Prietena Roxanei Vancea, antrenoarea de fitness care s-ar fi sinucis, a fost înmormântată în țară: „Este dureros”

Elena Popa, celebra antrenoare de fitness care s-ar fi sinucis în Spania, a fost înmormântată! Trupul neînsuflețit al celei mai bune prietene a Roxanei Vancea, a fost adus, cu multe eforturi, în țară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Popa, despre care se spune că și-ar fi luat viața din pricina unor probleme personale pe care nu ar fi reușit să le gestioneze corespunzător, avea numai 34 de ani.

Prietena Roxanei Vancea a fost înmormântată la cimitirul Străulești 2, iar apropiații prezenți la capelă și la înmormântare s-au arătat extrem de revoltați că tânăra a fost uitată de apropiații care o plângeau pe rețelele de socializare.

Citește și: Taxă medicală suplimentară pentru turiștii care merg în Grecia!Ce sumă trebuie să scoateți din buzunar începând din luna august

Tânăra a fost înmormântată la o săptămână de la deces, în țară, după ce familia și prietenii au depus toate eforturile pentru a-i aduce trupul neînsuflețit, notează click.ro.

Alin Duță, cel care s-a ocupat îndeaproape și de campania de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului, plin de indignare, a transmis un mesaj după tragicul eveniment.

Citește și: Imagini incendiare cu Antonia, la malul mării!Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare

„Nici măcar nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră”

„Pentru toți prietenii Elenei… aia care mereu se plângeau, aia care mereu sunau. Știm, băi, că nu ați fost pe la capelă. Pentru că am fost acolo! Și nu prea v-am văzut, miliardarilor. Ar fi absurd să mai vorbim de un ajutor financiar.


Dar vă mai spun și ultimul drum. Și nu pentru că sunt eu băiat bun. Pentru ea și sufletul ei! Mâine (n.r. luni, 3 august), la ora 11.00, plecăm de la capela bisericii Sf. Pantelimon, de la adresa Iancu Căpitanu 18, la cimitirul Străulești 2. Ați rupt porțile bisericii, nebunilor. Ați fost mulți rău. Dar ați fost doar online, ați plâns mult online. În realitate, ați rămas la fel!

Ați fost și o să rămâneți niște nimeni! Este dureros pentru că nici măcar nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră. Când ea v-a crezut mereu prieteni. Nu îmi place circul, mai ales în momentele astea, dar nivelul lipsei de empatie sau respect depășește orice limită, frumoșilor! O lumânare și o garoafă… 5 lei. Mulțumesc prietenilor mei care, deși nu au cunoscut-o, au venit și au plâns la capul ei. I-au făcut până și pomană întreagă din banii lor. Mulțumim persoanelor din exterior. Fără voi, totul ar fi fost mult mai greu”, a scris Alin Duță pe rețelele de socializare.

Citește și: Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, are probleme mari în sarcină:„Bebelușul meu deja se chinuie”

Prietena Roxanei Vancea, antrenoarea de fitness care s-ar fi sinucis, a fost înmormântată în țară: "Este dureros"Prietena Roxanei Vancea, antrenoarea de fitness care s-ar fi sinucis, a fost înmormântată în țară: "Este dureros"

Sursa foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: