Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Planifică o petrecere din când în când! Nu uita de cabina foto!

Planifică o petrecere din când în când! Nu uita de cabina foto!

Din când în când trebuie să organizezi diverse petreceri pentru cei dragi sau pentru alte persoane care fac parte din viața ta. Probabil te gândești că totul este foarte simplu, că este vorba doar despre distracție, plăcere și amuzament. În realitate, nu este chiar așa! Este vorba despre foarte multă muncă dacă vrei să organizezi petrecerea perfectă, trebuie să faci în așa fel încât să ții cont de toate detaliile și să ai situația sub control.

Plan de organizare a unui eveniment sau petrecere

Un lucru e sigur, de la petrecere nu trebuie să lipsească distracția. Pentru asta trebuie să te gândești la toate aspectele. Distracția trebuie să fie pentru fiecare oaspete, pentru toți invitații, dar și pentru tine – care ai rolul de gazdă.

Stabilește ora și locația pentru eveniment!

Uneori, găsirea unei locații de vis pentru un eveniment special sau o petrecere aparte poate fi o adevărată artă. Iar pentru acest lucru se pierde foarte mult timp. Alege un loc deosebit și verifică și disponibilitatea invitaților de a merge acolo.

În ceea ce privește stabilirea orei și despre acest lucru se poate spune că este foarte important. Este necesar să anunți invitaților ora de începere și ora de încheiere, chiar dacă se poate întâmpla ca petrecerea să dureze mai mult.

Idei de invitație eveniment

Întotdeauna invitația pe care o trimiți trebuie să fie deosebită, ea depinde de eveniment. Sunt firme de imprimare care fac astfel de invitații sau cărți de vizită foarte frumoase. Există chiar și cutii interesante, făcute special pentru ele. Iată câteva idei despre invitații:

 • Poate fi de forma unui mesaj pe e-mail dacă este vorba despre o adunare ad-hoc.
 • Poți da un simplu telefon persoanei pe care o inviți dacă este un eveniment obișnuit.
 • Poți face o invitație elegantă pe o hârtie frumoasă, prin Poșta Română, dacă e un eveniment special.
 • Alege o invitație personalizată dacă este un eveniment unic, ca de exemplu nașterea unui copil, un Botez la biserică, sau o logodnă făcută acasă.
 • Trimite o invitație prin poștă sub formă de ilustrată, cu un mesaj scris de mână, care să fie din inimă și să arăți că îți pasă.
 • Pe invitație trebuie trecută întotdeauna ora și adresa completă a locului unde va fi petrecerea. Acum foarte multă lume se bazează pe gadget-uri pentru a găsi drumul, GPS-uri sau alte instrumente online.

Cea mai bună idee de distracție la petrecerea ta

Fie că este vorba de copii sau adulți, toți se pot distra dacă închiriezi o cabină foto de la ALTOPhotoBooth.ro. Acesta este cel mai bun loc de unde poți închiria cele mai diverse cabine foto din țară. ALTO Photo Booth are experiență de foarte mulți ani, a lucrat cu numeroși clienți, chiar și cu cele mai mari branduri, din care fac parte:  Coca-Cola, ING, Prigat, Sephora, YvesSaintLaurent, L̕ORÉAL, Forbes, Dove, Discovery CHANNEL, Carrefour, etc. Cabina foto ALTO Photo Booth o poți închiria pentru:

 • petrecerea de logodnă
 • dacă îți sărbătorești ziua de naștere
 • pentru Botez, nuntă
 • lansare de produs
 • eveniment caritabil
 • bal de absolvire
 • festival
 • alte evenimente speciale din viața ta.

Indiferent de tipul petrecerii, toți cei prezenți se vor distra la o cabină foto. O poți alege din gama de modele disponibile (care este foarte interesantă) sau o poți construi singur după dorințele tale:

 • tipul de cabină foto – Open, Classic, Cloud, Bilboard, Minion
 • fundalul – culoare, decor locație, panou flori
 • serviciile – fotografii nelimitate, layouturi personalizate, GIF-uri, accesorii haioase, imagini digitale
 • printul sau formatul pozei – Twin strip (5x15cm) sau Standard (10x15cm)
 • extraopțiunile – fotografii magnetice, semne carte, rame foto, Green-Screen, Video Booth și altele.

Nu uita de aperitive, mâncare, șampanie!

Pentru o petrecere reușită trebuie să ții cont mai ales de invitați, cu ce îi servești, dar și de conversație și glume. Dacă petrecerea este seara și este vorba despre cină, poți începe cu un cocktail înainte de masă. Cu siguranță vei avea și invitați mai înfometați, de aceea este bine să ai și câteva aperitive gata pregătite. Nu uita să alegi un meniu foarte gustos pentru cină, iar la final, după vreo oră, să servești și desertul.

Când vine vorba de petrecere trebuie să ai suficientă mâncare. O gazdă bună va comanda mai mult decât este necesar pentru a fi sigură că invitații se vor simți confortabil. Dacă sunt 20 de invitați, trebuie să fie mâncare pentru 25 de persoane. Meniul trebuie să fie variat, să conțină și mâncare pentru cei care sunt vegetarieni sau raw-vegani.

Și băutură trebuie să fie din belșug, mai ales șampanie. Indicat ar fi să existe un minibar, la care să existe băutură cu alcool dar și opțiuni fără alcool.

Articolul Planifică o petrecere din când în când! Nu uita de cabina foto! este un articol original Femeia.ro. Copyright 2015 Burda Media Bucuresti. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al Burda Media Bucuresti.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: