Esti aici
Acasa => Monden => Placido Domingo are din nou probleme de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce decizie a luat artistul

Placido Domingo are din nou probleme de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce decizie a luat artistul

Placido Domingo nu s-a refăcut complet după lupta cu COVID-19. Deși s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, tenorul de 79 de ani este încă bolnav și echipa lui a luat o decizie fără precedent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Placido Domingo nu îşi va putea onora angajamentele în Italia prevăzute pentru sfârşitul lunii noiembrie, potrivit Le Figaro.

„Din cauza unei probleme de sănătate de ultimă oră, care nu-i permite să se deplaseze, Placido Domingo se vede obligat să renunţe la a mai regiza „Recquiemul” de Verde la de Teatrul Municipal din Plaisance şi la participarea la Festivalul Donizetti de la Bergamo”, este mesajul pe contul de Facebook al Teatrului.

Direcţia teatrului, de comun acord cu tenorul spaniol, a decis să reprogrameze evenimentul în mai 2021. Programat cu uşile închise pe 24 noiembrie pentru a fi difuzat în direct pe platforma Opera Streaming, reprezentaţia era dedicată memoriei victimelor COVID-19.

În ceea ce priveşte Festivalul de la Bergamo, unde Placido Domingo trebuia să intepreteze Belisario de Gaetano Donizetti în regia lui Riccardo Frizza, reprezentaţia este menţinută cu baritonul italian Roberto Frontali în rol titular, potrivit Radio Classique.

Placido Domingo are din nou probleme de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce decizie a luat artistulPlacido Domingo are din nou probleme de sănătate, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce decizie a luat artistul

Problemele de sănătate ale cântăreţului liric se adaugă acuzaţiilor de hărţuire sexuală divulgate în presa americană în 2019. În anchete publicate în august şi septembrie de Associated press, 20 de femei au afirmat că au fost hărţuite de Domingo începând cu sfârşitul anilor 1980. Ele l-au acuzat de atingeri, sărutări forţate şi remarci deplasate şi de a le fi prejudiciat cariera dacă refuzau, citează adevărul.ro.

Aceste acuzaţii au pus capăt carierei tenorului în Statele Unite. El a fost constrâns să-şi părăsească postul de director la Opera din Los Angeles şi de a-şi anula reprezentaţiile din alte ţări. Placido Domingo, obişnuit cu ovaţii în lumea întreagă şi care a înregistrat 100 de albume, s-a văzut implicat în mişcarea MeToo, care a apărut ca urmare a scandalului produs de dezvăluirile despre producătorul de cinema Harvey Weinstein în octombrie 2017.

„Când am aflat că am COVID-19, mi-am promis că dacă scap viu, mă voi lupta pentru a-mi spăla numele – nu am abuzat pe nimeni, o voi repeta atât timp cât voi trăi”, a declarat starul de operă într-un interviu publicat în august de cotidianul italian La Repubblica.

Citește și:

Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la PRO TV face primele declarații: ”Nu am avut nevoie de spitalizare”

Cum se mai simte Draga Olteanu Matei, după 4 zile de comă indusă: „Recunoaşte persoanele, dar nu poate vorbi”

Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație: „Cedăm pe rând” / EXCLUSIV

„Este un miracol că mi-am regăsit vocea”

Placido Domingo consideră un miracol faptul că după ce s-a vindecat de COVID-19, a reușit să-și recapete vocea și poate cânta. Tenorul anunțase pe 22 martie că suferă de infecția cu noul coronavirus, iar pe 1 aprilie presa străină titra că s-a vindecat.

„Faptul că mi-am regăsit vocea este un miracol (…) Acum două sau trei luni nu eram sigur dacă voi mai putea cânta vreodată”, a afirmat el, citat de cotidianul italian.

Artistul de origine spaniolă a mai spus că, în această perioadă, după
ce s-a vindecat, nu se simte confortabil să-și părăsească locuința din
Acapulco, în care s-a refugiat, deoarece a petrecut foarte multă vreme
aici, alături de familie.

„Singura chestiune care mă nelinişteşte acum este să-mi părăsesc refugiul din Acapulco, în care am rămas de luni de zile. Niciodată nu am petrecut atât de mult timp acasă, alături de soţia mea, de fiul şi nora mea şi de cei doi nepoţi”, a mai povestit celebrul cântăreţ.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: