Esti aici
Acasa => Retete => Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

Salutare tuturor! Mi-am dat seama ca nu am mai facut demult o reteta de pizza si cum noi suntem mari amatori am decis sa va prezint si voua o noua reteta pe care am incercat-o.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

By

April 11, 2021


Ne place sa facem destul de des pizza si sa incercam tot felul de combinatii de toppinguri si sosuri. Pentru ca suntem mari iubitori de branza de data asta am ales sa facem o pizza cu multe tipuri de branza. Si pentru ca am trecut pe la Mega Image unde in perioada asta sunt zilele Bavareze si ne-am aprovizionat cu multe tipuri de branza si beri bavareze am decis sa folosesc branzaturile bavareze la pizza. Bineinteles ca am servit pizza cu bere bavareza rece ca gheata.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre berile si branzeturile bavareze va invit sa cititi acest articol. Am povestit acolo despre varietatea de branzeturi si beri care se produc in landul Bavaria si despre cum le puteti recunoaste cu usurinta.

Sa ne apucam de pizza!

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 12 minutes
  • Yield : 2

Ingredients

Instructions

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Pentru a face aluatul de pizza dizolvam drojdia uscata in apa calduta si o lasam sa se hidrateze pentru 10 minute.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Separat amestecam faina cu praful de sare.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Facem o adancitura in mijlocul bolului cu faina si turnam apa cu drojdia. Amestecam mai intai cu lingura si apoi framantam aluatul. Trebuie sa obtinem un aluat omogen, elastic.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Mutam aluatul intr-un bol curat uns cu ulei si il lasam sa creasca pe blatul din bucatarie pana isi dubleaza volumul. Ar trebui sa dureze aproximativ o ora.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Impartim aluatul in 2 bucati si intindem doua blaturi de pizza rotunde si subtiri. In principiu blatul de pizza se intinde cu mana, nu cu sucitorul, dar va sugerez sa procedati asa cum va este mai usor.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Transferam blatul de pizza pe o tava acoperita cu hartie de copt, il ungem cu sosul de pizza si punem deasupra branzeturile alese.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Coacem pizza in cuptorul incins la 250 de grade pentru 8/10 minute, pana cand branza se topeste si marginile blatului de pizza sunt usor rumene.

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Se serveste calda impreuna cu un pahar de bere bavareza rece!

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Pofta mare!

Pizza cu 4 feluri de branza bavareza

  • Pentru mai multe retete de pizza intrati aici.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: