Esti aici
Acasa => Moda => Pitti Uomo 96 – ziua 1 – powered by Jelna

Pitti Uomo 96 – ziua 1 – powered by Jelna

Prima zi de Pitti Uomo e întotdeauna cea mai grea. Se întâmplă așa de multe evenimente încât e foarte greu să te decizi unde să mergi. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. În plus, sunt și prietenii cu care mă văd doar la Pitti.

La fel ca și în edițiile precedente nu prea am stat pe afară. Mi-am făcut pozele respective, vizitat stand-uri și am povestit cu foarte multe persoane.

Dacă pot lua exemplul edițiilor trecute, majoritatea timpului l-am petrecut la centrul de presă pentru a scrie materialele pentru site. Și da la Pitti Uomo se și muncește. Nu se stă doar la pozat. Cel puțin pentru mine a fost de fiecare dată un proiect. Adică am avut persoane și brand-uri care m-au susținut pentru a putea să-ți ofer acest tip de conținut.

În această perioadă e foarte cald în Florența. Imaginează-ți că afară sunt peste 30 de grade. Din acest motiv am ales o ținută foarte simplă și practică.

Vara e și sezonul perfect pentru a purta bumbac fie că e vorba de cămașă, vestă sau sacou. Îmi place această vestă din bumbac de la Men’s Cave pentru că e și formală și are și acel aspect ușor șifonat.

În funcție de stare și ținută aleg să port eșarfă sau cravată.

Pentru prima zi la Pitti am să port o ținută casual pe care am asortat-o la Sauvignon Blanc de la Jelna unul dintre partenerii mei de la Pitti Uomo 96.

Cu aceste fotografii m-a ajutat Silviu de la London Street Style.

The post Pitti Uomo 96 – ziua 1 – powered by Jelna appeared first on Stil Masculin .ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: