Esti aici
Acasa => Monden => Pepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Pepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Pepe a divorțat astăzi, la notar, de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite defintiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 8 februarie, Pepe și Raluca Pastramă s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț. Cei doi au ajuns la o înțelegere și au renunțat la scandal.

Pepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele eiPepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

În urmă cu puțin timp, cei doi au ajuns la notar pentru a semna actele de divorț, potrivit Spynews.ro. Astăzi a avut loc a doua înfățișare a divorțului. Pepe și Raluca Pastramă au încheiat oficial mariajul.

Procedura privind divorțul la notar specifică faptul că cei doi soți au un termen de minimum 30 de zile de la data depunerii actelor de divorț pentru a se gândi mai bine dacă își doresc cu adevărat separarea sau nu. Acum este clar că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Raluca Pastramă a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo, iar Pepe a venit alături de nepotul său. Prima care a ajuns a fost Raluca, apoi la scurt timp și-a făcut apariția și artistul.

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: „Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută”

Citește și: Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: „M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul”

Citește și: Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț:”Vor în casa lor!”

Pepe și Raluca Pastramă, divorț cu scandal

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț

În urmă cu trei luni, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze, iar lupta se dă acum pentru custodia celor două fiice ale lor. Potrivit unui prieten apropiat cuplului, se pare că după pronunțarea divorțului, cele două fete, Maria și Rosa Alexandra, vor locui cu Pepe și, evident, vor petrece timp și cu mama lor, Raluca Pastramă. Cele două fetițe își doreau să stea alături de ambii părinți.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: