Esti aici
Acasa => Monden => Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: „A căzut în mediocritate”

Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: „A căzut în mediocritate”

Paul Vasile, inițial cuțitul de aur a lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. A mai fost la un pas de eliminare, însă a fost salvat pe ultima sută de metri de către chef Cătălin Scărlătescu, cu ajutorul unei amulete. De data aceasta, Paul Vasile nu a mai reușit să treacă mai departe după ultima probă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur din emisiune, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Nimeni nu s-ar fi așteptat, însă competiția este din ce în ce mai acerbă, iar concurenții se străduiesc să demonstreze din ce în ce mai mult că merită să rămână în competiție.

Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: "A căzut în mediocritate"Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: "A căzut în mediocritate"

Paul Vasile, eliminat de la Chefi la cuțite

La ultima probă, chef Sorin Bontea și-a folosit amuletele, astfel că a reușit să câștige, iar concurenții celorlalte două echipe au intrat la duel. Concurenții din echipele chefilor Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au luptat pentru a rămâne în competiție.

Paul Vasile a întâmpinat dificultăți în ultima perioadă, chiar a fost salvat de la eliminare și a schimbat tabăra. De data aceasta, preparatul său a fost cel mai puțin apreciat de chefi și a fost eliminat din competiție.

Potrivit juraților, concurentul nu s-a mai străduit să iasă din zona de confort, fapt ce l-a costat ieșirea din competiție. Astfel, în urmă cu puțin timp și-a luat la revedere de la echipa verde, iar acum de la cea violet.

”Din păcate, copilul ăsta a căzut într-o mediocritate în ultimele dueluri și n-a mai putut să mai iasă de acolo”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea nu regretă că i-a oferit cuțitul de aur

Sorin Bontea a subliniat că nu regretă că i-ar fi oferit lui Paul Vasile cuțitul de aur, chiar dacă, pe parcursul emisiunii, nu a demonstrat că a evoluat în bucătărie, preferând să rămână într-o zonă de confort.

Paul Vasile a spus, în apărarea lui, că este o persoană extrem de emotivă și că nu poate face față atât de bine presiunii. După eliminare, el a subliniat că se simte destul de ușurat, iar de acum se poate odihni fără presiune.

În momentul în care și-a anunțat eliminarea, mulți dintre concurenți nici nu au crezut, considerând că la mijloc ar fi vorba despre o farsă, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cine este Paul Vasile, de la Chefi la Cuțite.A primit cuțit de aur de la Sorin Bontea

Citește și: Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare.Cătălin Scărlătescu i-a luat cuțitul de aur lui Sorin Bontea

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic”

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:”Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină”

Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare

Data trecută, chef Florin Dumitrescu a câștigat proba, iar la duel au intrat cele două echipe adversare. Cel mai mic punctaj la proba individuală a fost obținut de Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea, însă Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare. Paul Vasile de la Chefi la cuțite era acum în echipa violet.

‘Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Chiar nu pot să-mi imaginez. Dacă-mi alegea cineva, ziceam, băi, mi-a ales ăla, a avut ceva cu mine, dar când ți-o faci cu mâna ta…’, a spus Paul Vasile la acel moment.

Cine este Paul Vasile

Paul Vasile a obținut un cuțit de aur de la Sorin Bontea. El a avut oportunitatea ca la 23 de ani să plece în Londra. Aici, concurentul Chefi la Cuțite a schimbat mai multe restaurante, acumulând tot mai multe cunoștințe în ale bucătăriei. Ramura pe care Paul Vasile a ales să se axeze o reprezintă dulciurile, dar a vrut să-i impresioneze pe cei trei jurați, cărora le-a demonstrat că știe să gătească și altecva.

Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis.

Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București, eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic‘, a spus Paul Vasile de la Chefi la cuțite.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: