Esti aici
Acasa => Monden => Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei: ”A avut un impact foarte mare asupra inimii mele ”

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei: ”A avut un impact foarte mare asupra inimii mele ”

După doi ani de relație, Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit. Cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său și să nu mai formeze un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, Paris Jackson declarase că nu-și poate imagina o viață fără iubitul ei, Gabriel Glenn, iar acum vestea că s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el. Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe., a mărturisit Paris Jackson.

Citșete și: Fiica lui Michael Jackson şi-ar fi tăiat venele. Motivul este halucinant! / Paris nu este la prima tentativă de a-şi lua viaţa

Cei doi formau un cuplu din luna noiembrie a anului 2018, iar acum se pare că relația lor a ajuns la final, iar deocamdată nu se știe motivul pentru care au luat această decizie, potrivit TMZ.

Fiica lui Michael Jackson și iubitul ei aveau împreună o formație care se numește „The Soundflowers” și tot împreună filmau un documentar despre viața lor, denumit „Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”.

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei: ”A avut un impact foarte mare asupra inimii mele ”Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei: ”A avut un impact foarte mare asupra inimii mele ”

Potrivit apropiaților tinerei, Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit pe cale amiabilă, iar fiica lui Michael Jackson se va concentra și mai mult pe muzică.

Citește și: Detalii terifiante din trecutul lui Paris Jackson. Fiica lui Michael Jackson a fost abuzată sexual și a încercat să se sinucidă de multe ori

FOTO: Instagram, Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: