Esti aici
Acasa => Monden => Părinți de profesie. Anca Serea și Adi Sînă, la al șaselea copil

Părinți de profesie. Anca Serea și Adi Sînă, la al șaselea copil

Anca Serea și Adi Sînă, la al șaselea copil. Au o familie frumoasă cum rar mai vezi. Cinci copii umplu casa de bucurie şi de veselie mereu, însă ei nu vor să se oprească aici. Vor să devină părinţi încă o dată, dacă nu chiar de două ori. Iată primele declaraţii!

Apariția unei noi sarcini în familia Serea-Sînă este doar o chestiune de timp deoarece celor doi le place atât de mult rolul de părinți, încât sosirea unui nou bebeluș în viața lor ar fi o fericire aşa de mare. În ciuda faptului că este mamă a 5 copii, Anca și-a revenit spectaculos după fiecare sarcină și naștere, reușind să aibă o siluetă de adolescentă.

Primele declaraţii ale Ancăi Serea despre al şaselea copil

Anca Sînă Serea, participăntă în emisiunea „Aici eu sunt vedeta” cu doi dintre cei cinci copii ai săi, îi va mărturisi prezentatorului show-ului, Cosmin Seleși: “Ce mă fac, că el (n.n. soțul, Adi Sînă) negociază cu mine să mai facem încă un copil, cel puțin. Bine, el zice doi, dar speră să mă păcălească măcar cu unul”, spune frumoasa mămică.

Cum face Anca Serea faţă provocărilor din viaţă

Prezentatoarea TV știe cum să evite anumite situații din viața ei. Anca Serea spune despre ea că este o femeie foarte tolerantă. Este mama a cinci copii și este o adevărată eroină, iar eroul ei este, Adi Sînă, soțul ei, care este mereu lângă ea și o iubește necondiționat.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: