Esti aici
Acasa => Monden => (P) Uleiul de cocos din crema de zi protectoare, creată de Viorica – ingredientul cheie pentru un ten radiant, în plină iarnă

(P) Uleiul de cocos din crema de zi protectoare, creată de Viorica – ingredientul cheie pentru un ten radiant, în plină iarnă

În tentativa de a obține o piele cât mai luminoasă, catifelată și uniformă, mulți oameni încearcă să folosească ingrediente naturale în rutina zilnică de îngrijire din sezonul rece. Amalgamul de iritanți specifici pentru perioada aceasta a anului sensibilizează pielea, deci este nevoie de o abordare deosebită pentru a o readuce la normal. Anume de la această idee au pornit specialiștii companiei cosmetice Viorica, când au creat gama Nordica, pentru că iarna tenul are nevoie de o atenție deosebită și produse calmante, hidratante și emoliente.

Crema de zi protectoare este elementul de bază în rutina adaptată de îngrijire. La baza sa stă uleiul de cocos, un produs uimitor cu multiple beneficii pentru sănătatea și frumusețea tegumentelor. 

 • Hidratare
  profundă, pentru că uleiul
  de cocos

  oferă pielii rezerva necesară de umectanți;
 • Emoliere
  eficientă, pielea aspră se înmoaie, devine catifelată, dispar
  descuamările inestetice și chiar dureroase;
 • E
  fect
  antibacterian și antimicotic, datorat unor componenți din uleiul
  de cocos (acidul lauric și trigliceridele cu lanț mediu), dar și
  pentru că lecitina
  vegetală
  ,
  alt component important din cremă, reface și protejează bariera
  lipidică naturală a pielii;
 • Efect
  antiinflamator și calmant, dispar iritațiile, pielea nu mai este
  atât de sensibilă la cea mai mică schimbare a condițiilor de
  mediu.

De
asemenea, crema
conține extracte din plante (salcâm, castravete), cu un pronunțat
efect antioxidant și rejuvenant, datorită lor crește capacitatea
tenului de a se proteja de factorii nocivi și iritanți. 

Nu este nevoie să-ți dai peste cap tot regimul zilei, pentru a ține piept temperaturilor scăzute. Pe lângă folosirea zilnică a cremei de zi, este importantă hidratarea corectă a organismului (cu apă curate, ceaiurile, cafeaua, ciocolata fierbinte și alte băuturi calde, atât de populare iarna, nu intră în volumul necesar zilnic). În tandem, aceste măsuri vor da rezultate uimitoare. Vei observa în oglindă un ten proaspăt, radiant și ferm, pe întreaga perioadă rece a anului. Cu cât mai tare scad temperaturile, cu cât mai aspru devine vântul, cu atât mai tare visezi la o piele luminoasă, plină de viață, bine hidratată și catifelată la atingere, iar o îngrijire adecvată îți poate oferi aceste rezultate cu efort minim.

Nici nu te-ai fi gândit că poți obține un întreg pachet de beneficii, dintr-un singur produs, nu? Ei bine, crema de zi protectoare din gama Nordica îți va schimba complet viziunile despre îngrijirea tenului pe timp de iarnă. Nu ezita s-o încerci!

CREMĂ DE ZI NORDICA

Ingrediente
active:

 • Lecitina
  vegetală- 
  reface
  filmul hidrolipidic protector al pielii și servește ca o apărare
  antioxidantă.
 • Uleiul
  de cocos- 
  contribuie
  la regenerarea rapidă a celulelor pielii. Previne descuamarea,
  deshidratarea și roșeața.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: