Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => (P) OLED – Imagine la calitate de cinematograf la tine acasă!

(P) OLED – Imagine la calitate de cinematograf la tine acasă!

Vremea frumoasă ne provoacă tot mai mult să petrecem timp afară. Ne plimbăm seara ca să simțim mirosul de liliac și verdeață iar în weekend părăsim orașul pentru munte, mare sau alte locuri frumoase din apropierea locului în care trăim. Dar, (în orice poveste frumoasă există și un „dar”) reușim noi să facem acest lucru pe cât de des ne-am dori? Am spune că nu… Lipsa timpului suficient și, de cele mai multe ori, oboseala ne îmbie să rămânem și acasă unde să privim relaxate un film frumos. Și ce bine eee!

Iar atunci când putem privi un film pe un televizor ce ne livrează imaginea la calitatea de la cinematograf, totul este perfect. Te simți ca și când ai avea Hollywood-ul la tine acasă!

Știai că televizoarele Panasonic, construite după cea mai recentă tehnologie care se numește OLED, pot să-ți asigure această calitate de cinematograf? În plus, pe lângă calitatea desăvârșită a imaginii, televizoarele OLED pot atinge peste 100.000 de ore de funcționare și consumă mai puțin curent electric. Iar designul este și el un special, tehnologia OLED permițând construcția unor ecrane mult mai subțiri.

În plus, televizoarele OLED Panasonic sunt foarte ușor de folosit și ca au un design modern, care se integrează în orice casă.

Televizor OLED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55FZ800E, 4K Ultra HD

Îți recomandăm acest televizor cu design uimitor și care redă imagine si sunet incredibile. Acesta îmbină capacitățile de contrast fără egal ale tehnologiei ecranelor OLED HDR 4K cu noul procesor video Studio Colour HCX, reglat de către cineaști veritabili de la Hollywood, pentru a se asigura că te bucuri de imagini care se ridică la nivelul viziunii creatorului.

Televizoarele Panasonic au înregistrat un succes atât de mare în recrearea viziunii regizorale încât unele dintre ele sunt utilizate acum drept monitoare de referință în studiourile de masterizare a producțiilor TV și de film. Astfel că iubitorii filmelor își pot atinge în sfârșit visul de a vedea efectiv un film pe același televizor pe care a fost creat. Adu Hollywood-ul la tine acasă!

Produse disponibile pe www.emag.ro, www.altex.ro, www.mypanasonic.ro

 

The post (P) OLED – Imagine la calitate de cinematograf la tine acasă! appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: