Esti aici
Acasa => Stil => (P) Îngrijirea părului după sarcină: stoparea răririi

(P) Îngrijirea părului după sarcină: stoparea răririi

Dacă și tu te confrunți cu căderea părului după sarcină sau cu rărirea acestuia, trebuie să știi, în primul rând, că nu ești singura căreia i se întâmpla acest lucru. Foarte multe femei suferă din această cauză și nu acționează în niciun fel, crezând că problema se va rezolva de la sine, pe măsură ce organismul își regăsește echilibrul hormonal.

Cu toate acestea, știm că părul e extrem de important pentru o femeie – un păr frumos îți dă încredere în tine, te face să te simți mai atrăgătoare, mai feminină, mai frumoasă. Drept urmare, mai ales după sarcină, când traversezi o perioadă cât se poate de delicată, este esențial să îți îndrepți atenția și către tine. Pentru o proaspătă mămică, mai ales, încrederea în sine este cu atât mai importantă cu cât știm că multe femei se confruntă adesea cu episoade de depresie după sarcină.

Ce poți face pentru ca părul tău să fie frumos și sănătos după sarcină?

Pentru a stopa rărirea părului și căderea acestuia, mai ales după sarcină, e important să apelezi la produse cu formule brevetate și cu rezultate dovedite, așa cum este formula Crescina Re-Growth HFSC. Indicat pentru problema răririi părului, tratamentul cosmetic Crescina HFSC Re-Growth are la bază o formulă inovatoare, care acționează asupra bulbului, pentru a favoriza dezvoltarea de noi fire de păr, în zonele cu păr rărit.

Crescina HFSC Re-Growth este un produs cosmetic sub formă de fiole, bazat pe aminoacizi, glicoproteină, vasodilatator și complexul de celule stem vegetale Stem-Engine. Împreună, toate aceste substanțe stimulează regenerarea fiziologică a părului, în zone ale scalpului care prezintă rărire, acționând asupra bulbilor piloși neatrofiați complet. Eficacitatea acestui produs este demonstrată prin teste clinice şi de laborator, iar ce este cu adevărat îmbucurător este că rezultatele pozitive au apărut în cazul tuturor subiecților testați*.

Conținutul unei doze unice de 3,5 ml, adică al unei fiole, trebuie să fie aplicat zilnic timp de 5 zile consecutive, de luni până vineri, urmate de o pauză de două zile. Timp recomandat de aplicare: minim 2 luni, de două ori pe an.

Ce faci dacă ai părul și subțire, și rar?

Dacă te confrunți cu rărirea, subțierea și căderea părului va trebui să apelezi la un tratament cosmetic complet și complex, așa cum este tratamentul cosmetic Crescina HFSC Re-Growth și Anti-Hair Loss. Optând pentru pachetul complet, îi oferi părului tău substanțele de care are nevoie pentru a scăpa de problema răririi lui.

Crescina Anti-Hair Loss HSSC acționează asupra foliculului pentru a bloca desprinderea firului de păr și pentru a reduce pierderea părului.

Dacă alegi tratamentul complet, compus din Crescina Re-Growth și Anti-Hair Loss va trebui să aplici conținutul unei doze unice, de 3,5 ml, în mod alternativ, o zi fiola anti-căderea părului, urmat de fiola Re-Growth, timp de 5 zile la rând, apoi pauză de 2 zile. Timp recomandat de aplicare: minim 2 luni, de două ori pe an.

Combinând cele două preparate, ai avantajul unui tratament complex și complet, care acționează, atât împotriva căderii părului, dar care și stimulează creşterea fiziologică a firelor de păr. Și în acest caz, este important să știi că produsele sunt testate pe scară largă, existând pe piață de mai bine de 16 ani.

Care este diferența între cele trei variante disponibile – 200, 500 și 1300?

Atât tratamentul Crescina HFSC Re-Growth, cât și cel complet, Re-Growth și Anti-Hair Loss, sunt disponibile în trei variante – 200, 500 și 1300. Diferența dintre aceste trei variante este dată de concentrația de substanțe active. În funcție de gradul de afectare a părului tău – alopecie incipientă, alopecie medie sau alopecie avansată – trebuie să alegi formula care ți se potrivește cel mai bine.

Pentru a înțelege mai bine diferențele dintre aceste trei stadii, urmărește graficul de mai jos.

Pentru un tratament eficient, schimbă-ți complet rutina de îngrijire a părului !

Indiferent de tipul de tratament Crescina pe care îl alegi, dacă vrei să obții cele mai bune rezultate, va trebui să îți schimbi întreaga rutină de îngrijire a părului, începând cu șamponul.

În acest sens, specialiștii Crescina au creat și o serie de șampoane – șampoanele Crescina HFSC – cu o formulă ideală pentru curățare, care poate fi folosită complementar cu tratamentele topice Crescina fiole, favorizând creșterea naturală a părului.

La fel ca și în cazul tratamentelor, șampoanele sunt disponibile tot în trei variante, dedicate răririi inițiale, răririi medii sau răririi avansate.

Toate produsele Crescina se găsesc în farmacii, unde poti solicita și îndrumare în alegerea concentrației potrivite nevoilor tale. După sarcină, cu cât vei începe lupta contra răririi părului mai repede, cu atât eviți atrofierea bulbilor de păr și, astfel, vei putea să îi redai părului vitalitate și densitate. Fii o mămică fericită din toate punctele de vedere!

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, este indicat să cereţi sfatul medicului înainte de utilizare.

Urmărește pe Facebook pagina Crescina România.

*F.U.05.C.L._2011/2192-APRIL 2012

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: