Esti aici
Acasa => Stil => (P) Idei ușor de pus în practică în weekend, pentru momente de vis alături de prietenele tale

(P) Idei ușor de pus în practică în weekend, pentru momente de vis alături de prietenele tale

Zilele de weekend sunt preferatele tale, însă de foarte multe ori nu faci altceva decât să pierzi timpul, deși ți-ar plăcea să petreci cât mai multe momente alături de prietenele tale. Dacă îți dorești să faci o schimbare referitoare la modul în care îți petreci weekendurile, ca să ai parte de cât mai multe activități de vis alături de prietenele tale, te ajutăm noi cu câteva idei foarte ușor de pus în practică.

Organizează o ședință de shopping

Tu și prietenele tale preferați să mergeți des la cumpărături, dar, până acum, nu ați fost niciodată împreună la shopping? Atunci, nu mai sta pe gânduri și organizează o ședință de cumpărături chiar pentru următorul weekend. Ca totul să iasă perfect, ai nevoie de o planificare ca la carte. Înainte de toate, alege locul: un outlet de haine în București. Apoi, stabilește o zi, un interval orar pentru cumpărături și un timp maxim pe care să-l petreceți într-un singur magazin. După ce aranjezi totul în legătură cu sesiunea de shopping, fă-le o surpriză prietenelor tale și rezervă o masă la un restaurant din apropierea outlet-ului. Mai mult ca sigur că, după orele pe care le veți petrece la cumpărături, o să vi se facă foame.

Pune-ți bucătăria la bătaie

Dacă tu și prietenele tale sunteți extrem de atente la băuturile și la alimentele pe care le consumați frecvent, atunci o idee bună ar fi să-ți pui bucătăria casei tale la bătaie pentru o sesiune de gătit. Consultă-te cu prietenele tale în privința meniului, dar roagă-le să faci tu cumpărăturile. Dacă nu sunt de acord cu rugămintea ta, spune-le că tu ești gazda și că îți dorești ca, prin gestul tău, să le arăți, din nou, că sunt foarte importante pentru tine. În ziua gătitului aranjează bucătăria în așa fel încât să puteți folosi toate, concomitent, bancul de lucru. „Condimentează” repriza de gătit cu o surpriză și cumpără niște șampanie pe care să o savurați în timp ce tăiați, tocați, frământați, coaceți sau prăjiți!

Cumpără bilete la centru spa

Dacă ai suficient de mulți bani și vrei să le răsfeți cu adevărat pe prietenele tale, cumpără bilete la un centru spa de top, unde să aveți parte de clipe minunate de relaxare. Asigură-te că toate momentele magice vor dura cel puțin două ore! Optează pentru un centru spa ce are în ofertă atât tratamente faciale, cât și masaje de relaxare. La finalul orelor petrecute la spa, invită-ți prietenele la un fresh de portocale sau la o cafea cu lapte.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: