Esti aici
Acasa => Monden => (P) Idei de cadouri de Paște pentru un ritual de frumusețe mai rapid și mai eficient

(P) Idei de cadouri de Paște pentru un ritual de frumusețe mai rapid și mai eficient

Mai e un pic și vine vremea rochițelor viu colorate, al pantofilor cu toc, al plimbărilor de seară și al mirosului de liliac. După o iarnă lungă, în care corpul tău a resimțit lipsa soarelui și a suportat efectele frigului, a venit momentul să te reobișnuiești cu ținutele lejere, ca pielea ta să reintre în contact cu aerul cald și cu soarele și ca ritualurile de frumusețe să fie reluate cu grijă și spor. Însă doar pentru că a venit primăvara, asta nu înseamnă că ești mai puțin ocupată. Iar tocmai pentru acele zile în care nu ai timp să ajungi la salon, Panasonic a venit cu soluția ideală: epilatorul 8 în 1 pentru o curățare profundă pentru față și corp și pentru o piele catifelată.

Desigur că nu poți păstra secretul unui ritual de frumusețe rapid și eficient doar pentru tine. Iar cu ocazia sărbătorilor pascale, te poți transforma în „iepurașul de Paște” care aduce, pe lângă ouă de ciocolată, și cadouri practice prietenelor sale. Nu doar că economisești timp și energie pentru căutarea cadoului ideal, dar cu epilatoarele Panasonic cu siguranță îți vei face prietenele fericite.

Panasonic știe cât de dificil este să te menții în formă, să ai grijă de pielea ta, să alegi mereu ținutele cele mai chic, de aceea a decis să îți ușureze ritualul de frumusețe cu epilatoare multifuncționale. Astfel, pentru îngrijirea ta, dar și pentru cea a celor mai bune prietene ale tale, recomandăm epilatoarele Panasonic ES-ED23, ES-ED53, ES-ED93 și ES-ED96 –  rapide și eficiente, instrumente de nelipsit din trusa de frumusețe a fiecărei femei.

Pentru un ritual de frumusețe rapid

Nu ai suficient timp pentru tot ce îți propui să faci într-o zi, așa că, deseori, tai tocmai momentele pentru tine, din activitățile de care ai nevoie pentru a te relaxa și pentru a te simți bine în pielea ta. Cu epilatoarele ES-ED23 și ES-ED53, timpul acordat epilării se reduce considerabil, fără însă a renunța la calitate, astfel că nu trebuie să îți tai de pe listă această bucurie.

Epilatorul 2 în 1 ES-ED23 este ideal pentru a fi folosit la duș. Cu două setări de viteză, cap pivotant care intră în contact perfect cu pielea și două discuri cu 48 de capete de prindere, epilatorul garantează o epilare blândă, rapidă și mai ales, eficientă.

Și epilatorul 4 în 1 ES-ED53 este un cadou potrivit pentru femeile ocupate, care nu fac rabat de la îngrijirea lor. Epilatorul Panasonic are două discuri în cap cu 48 de capete de prindere, astfel că orice fir de păr ratat de primul disc este îndepărtat de cel de-al doilea. Capul flexibil urmărește contururile naturale ale corpului, iar cele patru accesorii funcționale asigură îndepărtarea părului nedorit de pe brațe și picioare.

Ritual de îngrijire complet într-un design compact

Nu ar fi minunat un aparat care să poată fi folosit și pentru epilare dar și pentru exfoliere și pentru curățarea feței? Panasonic a venit în întâmpinarea acestei dorințe și a creat epilatorul 8 în 1 ES-ED96.

Epilatorul ES-ED96 vine la pachet cu 8 accesorii, printre care perie de față și pentru coate și piatră de călcâi. Noua perie de față cu vibrații sonice este delicată cu pielea și înlătură machiajul mult mai bine decât spălarea manuală convențională. De asemenea, capul de epilare pivotant cu două discuri asigură o epilare mai rapidă și mai eficientă.  

Și epilatorul ES-ED93 vine cu șase accesorii pentru îngrijirea picioarelor, brațelor și zonei inghinale. De asemenea, elementul de protecție a pielii ține pielea la distanță, astfel că epilatorul îndepărtează firele de păr fără a trage pielea. Procedura este complet nedureroasă și epilarea este de durată.

FOTO: PR

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: