Esti aici
Acasa => Monden => (P) De ce din ce în ce mai multe cupluri preferă nunta în aer liber

(P) De ce din ce în ce mai multe cupluri preferă nunta în aer liber

Nunta în aer liber sună uneori atât de frumos încât parcă te poartă gândul într-un vis. Ea este realitate. Iar din ce în ce mai mulţi români aleg să se căsătorească în decorul feeric al unui eveniment care parcă aduce a basm.

Nunta în aer liber a devenit un concept din ce în ce mai popular, pentru posibilităţile aproape nelimitate pe care le oferă şi experienţa cu care rămân mirii şi invitaţii. De ce urcă atât de repede această idee în inimile cuplurilor tinere? Şi ce oferă o nuntă în aer liber, mai ales dacă eşti din oraşe precum Bucureştiul?

Peisajul te lasă fără cuvinte

O nunta in aer liber înseamnă, în primul rând, natură. Verdele copacilor şi al plantelor, albastrul cerului şi culoarea pe care tu o aduci prin evenimentul tău.

O astfel de nuntă îţi oferă un peisaj de poveste. Închipuie-ţi că te căsătoreşti în incinta unor studiouri de film, pe malul lacului Buftea, prin LIDO Studio. Ce ar putea să te încânte mai mult decât zona care te înconjoară şi luciul liniştitor al apei?

Poţi să decorezi natura din jur

Te încântă deja ideea organizării unei nunţi în aer liber? Ce-ar fi dacă ţi-am spune şi că poţi să decorezi elementele din jur, de la intrarea în salon şi până la drumul înspre lac?

Astfel de posibilităţi te ajută să ai un concept şi mai coerent, surprinzător şi complet. Invitaţii vor fi introduşi în povestea nunţii tale chiar de dinainte să intre în poveste. Iar aceste elemente ajutătoare sunt întotdeauna binevenite, pentru că frumuseţea întregului stă în detalii.

Tu te gândeşti la vreme. Ei nu

Până în urmă cu câţiva ani, oricât de tentantă ar fi fost această idee a unei nunţi în aer liber, cuplurile erau reticente din cauza posibilităţii ca din cauza unei ploi sau a vremii neprietenoase întreg evenimentul să fie compromis.

Să nu uităm că vorbim de specialişti în domeniu, care au deja rezolvată această posibilitate. Vei avea parte atât de acoperiş, cât şi de un covor adaptat pentru interior, care te vor scuti de temeri. În plus, peisajul unei ploi liniştite este posibil să completeze şi mai bine povestea frumoasă şi curată care se scrie înăuntru.

Senzaţia de libertate este nepreţuită

Dacă o nuntă în aer liber – mai ales în Bucureşti – îţi oferă ceva, atunci aceasta este senzaţia de libertate. Ai libertatea să inviţi natura la petrecere. Ai libertatea să dansezi în picioarele goale, alături de lună. Ai libertatea să gândeşti conceptul evenimentului tău atât de profund încât vei avea şi meniuri originale, personalizate. Lido Studio, unul dintre organizatorii de top din această nişă, declară prin reprezentanţii săi că meniurile sunt gândite astfel încât să fie sofisticate şi pregătite de bucătari cu o reputaţie naţională. 

La cine apelezi pentru o nuntă în aer liber

La profesionişti. Evenimentul tău este unul de care îţi vei aminti cu drag peste ani, aşa că ai nevoie de cât mai multă linişte. Specialiştii cu experienţă în domeniu te pot ajuta chiar şi să alegi povestea serii şi să îţi explorezi ideea la maximum.

La ora scrierii acestui articol, LIDO Studio are deja peste 200 de evenimente organizate şi circa 2.500 de clienţi mulţumiţi. La ora când tu vei citi despre nunta în aer liber, aceste cifre vor fi mai mari.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: