Esti aici
Acasa => Stil => (P) Biobran și Biobran 1000, un produs 100% natural pentru întărirea sistemului imunitar

(P) Biobran și Biobran 1000, un produs 100% natural pentru întărirea sistemului imunitar

Sistemul imunitar al organismului este un sistem aparte, deoarece nu este o structură fizică ci o serie de interacțiuni diferite între organe, substanțe și structuri. Aceste componente acționează sinergic pentru protejarea organismului contra diverselor boli. Dintre aceste componente fac parte globulele albe, vasele limfatice, măduva spinării, organele, celulele existente în anumite țesuturi ale organismului etc.

Sistemul imunitar luptă contra apariției diverselor boli. Din acest motiv, sănătatea sistemului imunitar este extrem de importantă. Atunci când sistemul imunitar slăbește și nu mai are putere să lupte, organismul devine vulnerabil în fața bolilor.

Din acest motiv, trebuie să facem orice pentru a ne întări acest sistem. Unul din mijloacele prin care putem face acest lucru este administrarea de suplimente alimentare precum Biobran.

Biobran este unul dintre cele mai bune suplimente naturale care sprijină întărirea sistemului imunitar și luptă contra cancerului.

În compoziția sa există un compus activ numit MGN-3 Arabinoxilan care stimulează sistemul imunitar slăbit. Trebuie precizat faptul că sistemul imunitar slăbește din cauza radiațiilor, a stresului din ce în ce mai mare, a alimentației nesănătoase.

Compusul activ din acest supliment natural este o fibră alimentară extrasă din tărâțe de orez, cu o greutate foarte redusă.

Biobran 1000, din gama Biobran, datorită faptului că are în compoziția sa tărâțe de orez și ciuperci Shiitake este recomandat și vegetarienilor. Deoarece nu are contraindicații, de-a lungul timpului oamenii l-au folosit cu încredere atât pentru întreținere, cât și ca adjuvant în afecțiuni cronice.

De asemenea, poate fi administrat ca adjuvant în terapii anticanceroase medicamentoase în cazul bolilor de orice tip și stadiu. În plus, este foarte bun și în lupta contra leucemiei.

Reduce diseminarea chirurgicală și depletia indusă de chimioterapie și radioterapie, aceste terapii devenind mai eficiente iar efectele lor negative sunt mai puține.

Acest produs natural poate fi consumat și în timpul terapiei anticanceroase neconvenționale realizată cu inhibatori angiogenetici, medicamentoși ori produse naturiste etc.

Biobran 1000 poate fi luat de către persoane care suferă de stări precanceroase, diabet noninsulino dependent, tabagism și etilism, hepatita B și C, sida, reumatism cronic, infecții cronice, fungice, virale, bacteriene.

De asemenea, este recomandat persoanelor care se confruntă cu deficiențe imunitare, care trăiesc în orașe aglomerate, pe lângă vopsitorii, rafinării etc.

Odată cu administrarea acestui supliment natural, imunitatea organismului va crește la doar câteva zile de la administrare. În 99% din cazuri acțiunea imunostimulatoare a produsului devine efectivă.

Ingredientele naturale din compoziția sa contribuie la mărirea capacității de apărare a sistemului imunitar prin creșterea activității limfocitelor, celulelor T, B și a celor NK,  adică Natural Killer.

Celulele B sunt producătoare de anticorpi, iar T și NK omoară celulule canceroase, celulele afectate de viruși sau bacterii. Pe parcursul vieții sale o celulă NK poate anihila 27 de celule canceroase.

Consumul de Biobran contribuie la mărirea activității celulelor NK cu aproximativ 300% în două săptămâni. Activitatea celulelor B crește cu 200%, iar a celor T cu 150%. În plus, acest supliment natural crește producția de anticorpi și sistemul imunitar.

Este antiinflamator și antioxidant fiind un adjuvant foarte bun în caz de reumatism. În plus, îmbunătățește toleranța la glucoză și mărește funcțiile ficatului și pancreasului. Este ușor de administrat fiindcă are un gust foarte plăcut.

Datorită efectelor sale benefice asupra organismului, de peste 15 ani este utilizat de persoane din Japonia, Anglia și Statele Unite ale Americii. Toate ingredientele din compoziția sa sunt vegetale și nu sunt modificate genetic. Astfel, produsul nu prezintă contraindicații și poate fi administrat pe termen lung, fiind foarte eficient.

Acest supliment natural este fabricat conform exigențelor Ministerului Sănătății Japonez și standardelor de sănătate alimentară americane și europene.

De la fabricarea lui în 1990, Biobran 1000 este folosit de foarte multă lume din dorința de a-și proteja sănătatea.

Deși este un produs natural fără efecte adverse, există și câteva precauții în privința sa. Biobran 1000 dă reacții adverse doar în cazul diabetului și a bolilor autoimune. Cei care au diabet este bine ca înainte de a lua acest supliment natural să se consulte cu medicul specialist, pentru a le prescrie doza potrivită.

Acest produs poate fi achiziționat intrând în magazinul online bioo.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: